BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Primarul Cherecheș este EXTERNAT. Avocații au cerut recuzarea completului de judecată. S-ar putea repartiza un alt judecator în caz de admitere (ACTUALIZARE)

În urmă cu puțin timp medicii de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare au început întocmirea fișei de externare a primarului Cătălin Cherecheș (ora 10.15).

Vă reamintim că acesta a ajuns la UPU SMURD a Spitalului Județean joi, 14 septembrie 2023, când trebuia să fie prezent în fața magistraților Curții de Apel Cluj pentru a fi reaudiat în dosarul în care a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare de Tribunalul Maramureș.

După analizele medicale s-a decis internarea lui pe secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Rămâne de văzut dacă după exernare Cherecheș va merge spre Cluj Napoca. Slabe șanse ca în două ore și jumătate acesta să ajungă în fața judecătorilor. Dar cine știe… Vă vom ține la curent despre acest subiect.

UPDATE: Conform surselor colegilor de la Ziarul de Maramureș ora externări ar fi 12.45.

ACTUALIZARE – ora 13.10

Avocații primarului Cătălin Cherecheș au cerut recuzarea completului de judecată. Unele surse spun că cererea ar fi fost admisă. Alții spun că încă se discută. În orice caz, dacă se va admite, se va repartiza un alta judecător. Motivul cererii este acela că are dubii cu privire la corecta judecare a cauzei a acestui complet!

vom reveni

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

POLIŢIŞTII RECOMANDĂ: PREVENIREA FURTURILOR DIN BUZUNARE SAU GENŢI

Vasile Dale

EXCLUSIV: O cameră de pe autostradă l-a dat de gol – Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Maramureș AU COORDONAT prinderea lui CHERECHEȘ

Vasile Dale

SCANDAL ÎN TRAFIC: Doi „berbeci” din Borșa au sărit să bată un alt șofer pe DN18. Accidente în Baia Sprie și Vișeu (VIDEO CAMERĂ BORD)

Vasile Dale

5 mesaje

Misu septembrie 19, 2023 at 10:38 am

Nu poate că nu vrea,i si teme cojocul viteazul orașului.Sa meargă daca e așa tare ,sau e tare doar la înjurat pe holurile primăriei?

Raspunde
Misu septembrie 19, 2023 at 1:27 pm

Internarea sa făcut în regim de urgenta plus a ajuns in două ore la Cluj-Napoca saptamina trecută.ptr a depune actele că e bolnavior.Externarea a durat 3 ore.Recuzarea judecătorului înseamnă SI rejudecarea cazului? Asta înseamnă alte termene,alte procese SI tot așa pina la prescriere.Halal justitie,Câți bănuți sau sau dat la avocați SI pe la Cluj-Napoca doar el știe.Traiasca justiția română, salvatoarea de indivizi….

Raspunde
Misu septembrie 19, 2023 at 1:33 pm

Daca trebuia data sentința de ce sa mai recuzat judecătorul?Altul la un pachet de biscuiți furat poate de foame,primește 2 ani cu executare judecat în regim de urgenta.Si mai se spune că avem justiție corecta,?Nu avem,e doar oarbă,surdă si muta,indulgenta la maxim cu marii corupți SI dusa la extrem cu cei săraci Și prosti.

Raspunde
ȘOC LA CURTEA DE APEL: Cererea de recuzare a fost respinsă. Cherecheș amendat cu 5.000 de lei pentru neprezentare în fața instanței – Stiri din Maramures septembrie 19, 2023 at 2:37 pm

[…] EXCLUSIV: Primarul Cherecheș este EXTERNAT. Avocații au cerut recuzarea completului de judecată. …EXCLUSIV: Primarul Cherecheş a ajuns la UPU SMURD Baia Mare. A fost internat la Cardiologie amendatbaia marecătălin cherecheșcherecheșcurtea de apel clujinstanțamaramureșneprezentarestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
alexis septembrie 19, 2023 at 9:24 pm

Mare actor Chereches …..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.