BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Un șofer beat criță a acroșat o mașină care circula regulamentar pe DN1C între Șomcuta Mare și Buciumi – ACTUALIZARE

Un grav accident de circulație s-a petrecut vineri seara pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, între Șomcuta Mare și Buciumi.

Din primele informații se pare că un tânăr din Vălenii Șomcutei s-a urcat la volanul unei mașini deși ar fi consumat băuturi alcoolice. La un moment dat a intrat într-un autoturism condus regulamentar de un tânăr din Șomcuta Mare.

Ambele autoturisme au fost distruse în urma impactului, unul dintre acestea ajungând în afara șoselei. Din fericire, niciunul nu a fost rănit.

Ambii șoferi au fost testați de polițiști. În cazul tânărului din Vălenii Șomcutei etilotestul a indicat 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital pentru probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei dar și pentru a vedea dacă a consumat sau nu substanțe interzise înainte de a urca la volan.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 22 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier pe D.N. 1C, la ieșirea din Șomcuta Mare.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 23 de ani din Vălenii Șomcutei, aflat la volanul unui autoturism, condus înspre Șomcuta Mare, a acroșat un alt autoturism, care se deplasa în fața sa și era condus de un tânăr de 19 ani. Ulterior, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 18 ani.

În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor trei autoturisme.

Polițiștii au testat conducătorii auto cu aparatul etilotest, iar în cazul tânărului de 23 de ani a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice la Spitalul Județean Baia Mare.

S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în urma căruia s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Permisul de conducere a acestuia a fost reținut de poliție.

Traficul rutier a fost îngreunat în zona aproape o oră.

vom reveni

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2023/09/22/video-seara-evenimentelor-rutiere-grav-accident-in-baia-mare-impact-si-la-hideaga/

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: Locuitorii de pe strada Valea Vinului reclamă că gunoiul nu s-a ridicat de o lună

Vasile Dale

FOTO: Arde pădurea la Borşa, pe Suhorca

Vasile Dale

Accidente rutiere în Baia Mare, Satulung, Baia Sprie, Borșa și Dragomirești (foto)

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV FOTO: ÎNCĂ UNUL – Un șofer beat criță a zburat cu BMW-ul de pe șosea la Strâmbu Băiuț. 0.80 avea în etilotest – Stiri din Maramures septembrie 23, 2023 at 5:32 pm

[…] EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Un șofer beat criță a acroșat o mașină care circula regulamentar pe DN1C …EXCLUSIV FOTO: Două victime după ce o șoferiță a intrat cu mașina într-o căruță nesemnalizată la Mireșu Mare – ACTUALIZAREVIDEO / SEARA EVENIMENTELOR RUTIERE: Grav accident în Baia Mare, impact şi la Hideaga – ACTUALIZARE accidentalcoolimpactmaramureșrutierstiri baia marestiri maramuresstrâmbu băiuțDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.