Eveniment

Patru maramureşeni depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice

Ieri, polițiștii băimăreni au identificat circulând pe bulevardul Traian un autoturism, la volan aflându-se un bărbat de 49 de ani din municipiu. Testat cu aparatul etilotest de către polițiști, a rezultat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ACTUALIZARE: Față de bărbatul de 49 de ani din Baia Mare, care a condus sâmbătă seara, un autoturism, cu o alcoolemie de *1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat*, polițiștii Biroul Rutier Baia Mare au luat măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

          Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Polițiștii Secției 1 Groși au identificat în localitatea Săcălășeni un alt autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani din Baia Mare. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În această dimineață, în jurul orei 04.00, polițiștii Secției 3 Fărcașa au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr de 26 de ani din Băsești. Întrucât acesta ar fi emanat halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, conducătorilor auto identificați le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Aseară, polițiștii din Baia Sprie au depistat în trafic un alt autoturism, condus de un bărbat de 67 de ani din oraș, care, la testarea cu aparatul etilotest, a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Condus la Centrul de Permanență Baia Sprie în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, conducătorul auto a refuzat. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – O mașina a zburat în râul Firiza în cartierul Ferneziu din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV DOCUMENTE EXPLOZIVE: Cum a ajuns inginer un pădurar la OS Poieni după ce DS Maramureș a refăcut concursul

Vasile Dale

Trei infracțiuni rutiere depistate de polițiști în ultimele 24 de ore la Moisei, Baia Mare și Dragomirești

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.