Maramuresul Istoric

RUTIERE: Accident, lovire și refuz de prelevarea mostrelor biologice de sânge în Săcel, acţiuni ale poliţiştilor din Baia Sprie, pentru prevenirea accidentelor

Aseară, 24 septembrie, la ora 20.31, polițiștii din Săliștea de Sus au fost sesizați de către un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că ar fi fost agresat fizic de către un conducător auto care a intrat cu autoturismul într-un gard de pe Ulița Militarilor, din comuna Săcel.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în momentul producerii accidentului rutier, la volan s-ar fi aflat un bărbat de 45 de ani din Săcel, care, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu apelantul, l-ar fi lovit cu palma peste față. Conducătorului auto i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenţă Dragomireşti pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, unde, în prezența personalului medical de gardă a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și lovirea sau alte violențe.

Acțiunile polițiștilor din Baia Sprie

În perioada 18-24 septembrie 2023, polițiștii din Baia Sprie au desfășurat mai multe acțiuni rutiere pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă legislația rutieră.

Pe parcursul acțiunilor, polițiștii au oprit pentru control 160 de autovehicule și au legitimat aproape 200 de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.045 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 4 permise de conducere, a 5 certificate de înmatriculare și a 3 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

Maramureşean, condamnat pentru viol, oprit la intrarea în ţară

Redactie

VALEA VIŞEULUI: Peste 20.000 de pachete de țigări confiscate într-un imobil nelocuit

Vasile Dale

ORDIN DE PROTECȚIE PROVIZORIU: Un bărbat din Bistra și-a bătut soția și fiica

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.