BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI: Un autoturism s-a izbit frontal de o autoutilitară, un bărbat fiind rănit și transportat la spital. Șoferul autoutilitarei ar fi polițist de frontieră

Un grav accident de circulație s-a petrecut în ziua de luni, 25 septembrie a.c. în municipiul Sighetu Marmației. Accidentul s-a petrecut imediat după orele 11 pe str. Dragoș-Vodă, în cartierul Cămara.

Șoferul unui autoturism marca Audi A8 (cu motorizare foarte puternică, de peste 4 mii cmc) a rulat cu viteză excesivă și a depășit neregulamentar un camion, pe trecerea pentru pietoni, linie continuă și în curbă cu vizibilitate redusă, intrând frontal într-o autoutilitară care se deplasa din sens opus.

În urma accidentului a rezultat o victimă, un bărbat rănit în vârstă de 29 de ani, care a fost transportat de urgență la spital. În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul amândurora.

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani din municipiu, dinspre Sighetu Marmației înspre Tisa, a efectuat manevra de depășire, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat de 29 de ani din Sighetu Marmației. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 29 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, comunică IPJ Maramureș într-un comunicat de presă solicitat de către Sighet 247.

Potrivit surselor noastre din cadrul Poliției de frontieră Sighetu Marmației, șoferul autoutilitarei ar avea calitatea de agent în cadrul Poliției de frontieră (L.B.). Aceleași surse mai susțin că agentul nu era în timpul serviciului și că ar conduce acea autoutilitară basculabilă pentru a-și rotunji veniturile.

În zona cartierului Cămara din Sighet, deși s-au montat limitatoare fizice de viteză (relantoare), se circulă în continuare cu viteze foarte mari, iar numărul accidentelor este unul foarte mare. Cu toate acestea, echipajele de Poliție cu radar sunt ca și inexistente în zonă.

ACTUALIZARE: IPJ Maramureș

Ieri, 25 septembrie, la ora 11.05, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați să intervină la un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani din municipiu, dinspre Sighetu Marmației înspre Tisa, a efectuat manevra de depășire, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat de 29 de ani din Sighetu Marmației. 

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 29 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. 

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

Un fals taximetrist din Satu Mare, oprit abia după ce poliţiştii l-au blocat cu autospecialele (VIDEO)

Vasile Dale

ACŢIUNE RUTIERĂ: 80 de vitezomani sancționaţi pe mai multe drumuri din judeţ

Redactie

Ministrul Marcel Boloș, vizită în Maramureș la trei dintre cele mai performante administrații publice locale din județ: Dumbrăvița, Fărcașa și Groși

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.