EvenimentImportant

Acțiunea polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (foto)

Ieri 25 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul drepturilor de proprietate intelectuală, pe raza municipiului Baia Mare. 

          În cadrul activităților de verificare efectuate a fost identificat și prins în flagrant un bărbat de 37 de ani din județul Ialomița, care a expus spre comercializare obiecte de îmbrăcăminte și cosmetice ce poartă însemnele unor mărci protejate prin lege, bunuri ce se aflau într-un autoturism înmatriculat în Germania.

          În acest context, au fost identificate și indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor, 109 obiecte de îmbrăcăminte și produse cosmetice în valoare de aproximativ 38.500 de lei ce poartă însemnele unor mărci înregistrate.

          În cauză, polițiștii efectuează activități de cercetare penală în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea a 10 infracțiuni de punerea  în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 102 alin. 1, lit. b, din Legea 84/1998.

Te-ar putea interesa si

DUPĂ 10 ANI, ESTE DEFINITIVĂ– Zidul de pe Horia 46A și 46 B ridicat la inițiativa fugarului Cherecheș trebuie DEMOLAT în 3 luni (VIDEO)

Vasile Dale

SCANDAL ÎN GARA CFR BAIA MARE: Trenul Baia Mare – Jibou avea un singur vagon, neîncăpător pentru cei peste 130 de călători (VIDEO, GALERIE FOTO)

Vasile Dale

SEINI: Noi curse de tren spre şi dinspre Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.