BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTIMA ORĂ: Femeie acroşată mortal de o maşină la Săbişa. Mesaje dureroare pe facebook (ACTUALIZARE)

Tragedie în această dimineaţă pe DN 1C Baia Mare – Satu Mare, în localitatea Săbişa. Din primele informaţii se pare că un bărbat din Seini care conducea un autoturism spre Baia Mare a acroşat o femei de 46 de ani care circula pe marginea părţii carosabile. Din păcate medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului nu i-au mai putut viaţa.

Din informaţiile noastre femeia, mamă a doi copii, se îndrepta spre staţia de autobuz pentru a merge la muncă. Traficul rutier este blocat şi poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mesaje dureroare pe facebook

Alina F. a încetat din viață astăzi, în jurul orei 05.30, la vârsta de doar 46 de ani, după un tragic accident rutier. Femeia, mamă a două fete și bunică, a fost acroșată de o mașină, condusă de către un tânăr (30 de ani) din orașul Seini. Victima se îndrepta către stația de autobuz, de unde urma să ajungă la serviciu, dar nu a mai ajuns… Și a lăsat în urma sa multă durere.

Cu o familie numeroasă, fericită și realizată, Alina avea în fața sa încă multe bucurii. Dar viața i-a fost curmată în doar o fracțiune de secundă. Sora victimei, fiicele sale și sute de prieteni au transmis mesaje pline de durere după aflarea tragicei vești.

„Am rămas singura… Dumnezeu sa te odihneasca, scumpa mea sora! Dragostea mea te va urma oriunde te-ai afla!”, este mesajul surorii sale.

”Drum lin spre cer draga noastră verisoară Alina F (…). Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace  Iar familiei rămase multă putere de a trece cu bine peste această grea incercare”, a transmis o verișoară.

”Drum bun printre îngeri colega noastră dragă Alina F (…)! Ai plecat mult prea devreme și prea brusc dintre noi! Îți vom păstra în suflet recunoștință pt tot ceea ce am reușit să clădim împreună zi de zi atât cât ne- am cunoscut și am muncit împreună!”, au scris colegii de muncă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 26 septembrie, la ora 05.15, polițiștii din Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că în localitatea Săbișa, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 30 de ani din Seini, se afla la volanul unui autoturism condus dinspre Satu Mare înspre Baia Mare, a surprins și accidentat o femeie care se deplasa în calitate de pieton, pe marginea părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului de 46 de ani din Săbișa.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În zona producerii evenimentului, traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

foto principal: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Piroman în libertate! Containere de gunoi incendiate în trei zone ale oraşului. A dat foc şi la două maşini – ACTUALIZARE

Redactie

COLTĂU: Castelul Teleki, o bijuterie arhitecturală duce dorul vizitatorilor

Redactie

ACCIDENT CUMPLIT PROVOCAT DE UN TÂNĂR BEAT / ACTUALIZARE: Maşină distrusă, stâlp de electricitate rupt şi o zonă întreagă fără curent electric

Redactie

1 mesaj

SUB PRIVIRILE MAMEI: Copil de 6 ani lovit de mașină în Seini. Medicii au decis internarea acestuia – Stiri din Maramures septembrie 26, 2023 at 2:57 pm

[…] ULTIMA ORĂ: Femeie acroşată mortal de o maşină la Săbişa – ACTUALIZAREExclusiv – Tragedie la Sighet: Un tânăr s-a rostogolit cu mașina de teren și a murit (ACTUALIZARE) accidentaccident dn1cbaia mareimpactmaramureșpolitieseinistiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.