BREAKING NEWSEveniment

ÎN AREST PREVENTIV: Doi șoferi beți criță au ajuns după gratii. 1,21 și 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat a indicat testarea lor

foto http://gazetadebistrita.ro/

Față de bărbatul de 49 de ani din Baia Mare, care a condus sâmbătă seara, un autoturism, cu o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroul Rutier Baia Mare, Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.  Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Ce spune instanța

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 4120/P/2023 , din data de 26.09.2023. În baza art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Breaz Emil Toni, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, prevăzută de art. 336 alin. (1) C.pen, pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 26 septembrie 2023 până în 25 octombrie 2023 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Reținut de polițiști și arestat preventiv pentru conducere cu alcoolemie și permis reținut

 La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, în timp ce polițiștii din Tăuții Măgherăuș efectuau activități specifice de patrulare pe raza localității Cicârlău, au oprit un autoturism pentru verificări.

          La volan a fost identificat un bărbat de 44 de ani din Cicârlău, al cărui permis de conducere este reținut. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool din sânge. Ieri, 26 septembrie, față de bărbat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ce spune instanța

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 4153/P/2023, din data de 27.09.2023 şi în consecinţă: În temeiul art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin. 2, art. 226 alin. 1 Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului GOGA ALEXANDRU – IOSIF, – pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, prev. de art.336 al.1 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27 septembrie 2023 până în data de 26 octombrie 2023 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de respingere a măsurii preventive, respectiv solicitarea de a se lua împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Scandal pe fond amoros între o agentă de poliție și un agent de poliție de frontieră. Poliția confirmă incidentul, a sancționat părțile implicate și a deschis dosar penal

Redactie

CA ÎN FILME: Doi tineri cu cagule au jefuit o familie în miez de noapte. Bărbatul a fost lovit cu o bâtă, apoi legat alături de soție

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV LANGA PARCUL CENTRAL: DOI TINERI LOVITI PE TRECEREA PENTRU PIETONI. MASINA A RUPT UN STALP (GALERIE FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.