BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Băimăreancă atacată de doi necunoscuți într-o stație de autobuz (actualizare)

Incident grav aseară în jurul orei 21 într-o stație de autobuz de pe strada Cloșca din Baia Mare. O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani care aștepta autobuzul a fost atacată de doi indivizi necunoscuți.

Indivizii au alergat spre femeie i-au smuls telefonul din mână și poșeta de pe umăr. Apoi au fugit dispărând în întuneric.

Cu toate că băimăreanca a început să țipe după ajutor, nimeni nu a reușit să îi prindă pe indivizi. Aceasta s-a întors la magazinul unde muncea și a cerut ajutorul unei colege pentru a alerta Poliția.

Polițiștii sosiți la fața locului i-au luat declarații femeii însă, din cauza întunericului, aceata nu a reușit să rețină prea multe detalii despre atacatori.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 1.000 de lei, acesta nefiind recuperat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Ce spune oficial Poliția

          Aseară, 28 septembrie, la ora 21.16, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 60 de ani din Baia Sprie, despre faptul că în jurul orei 21:00, în timp ce se afla pe o bancă dintr-o stație de autobuz, situată pe strada Cloșca, două persoane necunoscute s-au apropiat de aceasta în fugă, iar într-un moment de neatenție, i-au sustras telefonul mobil pe care îl avea în mână și o geantă în care avea documentele personale și o sumă de bani.

         Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.000 de lei.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.  

Te-ar putea interesa si

Ultima ora: Un utilaj de deszapezire a distrus un autoturism in zona Piata Izvoarele din Baia Mare (foto/video)

Vasile Dale

EUROPOL VIDEO: Moiseianul Aurel Coman, adjunct al IPJ Caraș-Severin, implicat într-un scandal monstru: ”Mă urc pe tine!” Sindicaliștii din poliție au făcut publice amenințările maramureșeanului la adresa subordonaților

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Pieton acroșat de brațul unei macarale pe DN18 în Petrova (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.