BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un rănit după ce s-a izbit de un podeţ din beton la Bogdan Vodă (actualizare)

Un accident s-a produs azi pe DJ186, la Bogdan Vodă. Şoferul unei maşini, probabil din cauza unei manevre greşite, s-a izbit de un podeţ.

A rezultat o persoană rănită, neîncrcerată. Aceasta a fost fost preluată de echipajul SMURD.

La faţa locului au intervenit şi pompierii pentru a preveni un incendiu. Poliţia dirijează traficul pe un sens.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 30 septembrie, la ora 09.58, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați de către un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că pe D.J. 186 Bogdan Vodă, a fost implicat într-un accident rutier cu victimă.

          La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, apelantul de 18 ani din Sarasău, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în șanțul din partea dreaptă, izbindu-se de un cap de podeț din afara părții carosabile,

          În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului din dreapta față, un tânăr de 18 ani din Sighetu Marmației, care a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: ”Ploaie” de înjurături și amenințări la adresa pompierilor voluntari din Poienile de Sub Munte. Motivul: au avut ”tupeul” să îi calce iarba unui localnic în timpul unei intervenții la stingerea unei gospodării în flăcări!

Vasile Dale

BANII VORBESC! Eu sunt milițian, nu mă am cu vorbele!

Redactie

ACTUALIZARE: Serviciul regim permise și înmatriculări Baia Mare, închis din cauza unei defecţiuni

Vasile Dale

1 mesaj

Un rănit după ce s-a izbit de un podeţ din beton la Bogdan Vodă – Stiri din Maramures - newsflash septembrie 30, 2023 at 11:01 pm

[…] Citeste continuarea pe vasiledale.ro […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.