BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Bătaie în trafic – Un șofer a fost luat la pumni de fiul unui patron din Remetea Chioarului

Cititorii noștri ne-au transmis o informație referitoare la un incident petrecut sâmbătă seara în trafic. Incidentul s-ar fi întâmplat în jurul orei 19.00 și l-ar fi avut protagonist pe fiul unui patron din Remetea Chioarului.

”Buna seara, în această seară în jurul orei 19.00 fiul administratorului a urmărit un jeep de culoare neagră. L-a șicanat în trafic după care l-au luat la bătaie pe șofer. Fără niciun motiv. Incidentul s-a petrecut în zona unei pescării din Remetea Chioarului” este mesajul primit pe adresa redacției noastre.

Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Maramureș confirmă faptul că polițiștii din Remetea Chioarului au fost sesizați despre incident sâmbătă seara la 112. Echipajul sosit la fața locului i-a indentificat pe cei implicați însă după audieri partea vătămată a refuzat să depună plângere pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe.

Suntem tare curioși să vedem cum se va finaliza această anchetă a polițiștilor. Probabil cu o împăcare a celor implicați, credem noi.

foto principal cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO/VIDEO: Prăpăd la Bârsana. Un şofer s-a dat peste cap cu maşina (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Scandal între frați la Vișeu de Jos aplanat de Poliție

Vasile Dale

Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș, Baia Mare – Servicii medicale specifice pentru obținerea permisului auto, preschimbare permis auto și permis port armă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.