BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Cazare de coșmar pentru 21 de turiști – ”Umblau ploșnițele pe noi în pat. Ne-au mușcat!” – S-au cazat la Păstrăvăria Alex din Mara, supranumită ”Bali de Maramureș”

Au vrut să se simtă ca în BALI, dar au trăit un adevărat coșmar. 21 de persoane au vrut să își petreacă weekendul în cea mai de fițe pensiune din Maramureș, supranumită și Bali de Maramureș. Dar s-au trezit în miez de noapte cu ploșnițe prin tot patul. Unii au fost chiar mușcați. Au cerut explicații însă angajații nu s-ar fi arătat surprinși. Turiștii au plecat dimineața după o noapte nedormită. Au achitat doar 3 camere și cele 11 rezervate.

Turiștii au transmis emailuri către OPC și DSP pentru a expune situația oribilă prin care au trecut. Inspectorii OPC ne-au transmis că vor trimite echipă de control la unitatea economică.

Ce ne-au scris turiștii nouă au transmis și OPC și DSP Maramureș

„Suntem un grup de 21 de persoane care am facut rezervare telefonica la “Pastravaria Alex Mara” si ne-am cazat în 11 camere, pentru perioada 29 septembrie – 01 octombrie.

La ora 3 dimineața a început coșmarul, când una dintre persoane s-a trezit că pe pernă se plimbau ploțnițe de saltea, apoi a vazut pe saltea și pe tot patul. Rând pe rând, aproape tot grupul s-a trezit din cauza mușcăturilor de ploșnite de saltea.

La ora 8 si 15 min am făcut prima reclamație către personal și din reacția lor, ne-am dat seama că nu erau surprinși deloc și erau conștienți de situație și au început cu tot felul de scuze, dar noi în asemenea condiții deplorabile de cazare și după ce toți am fost mușcați, ba mai rău, am găsit excremente de șoareci în camera, să nu mai zic că era un miros de mucegai intens, am renunțat și am părăsit locația găsind din fericire cazare în altă locație.

Vă atașăm poze și filmări din noaptea “coșmarului” nostru. Vă rog să luați măsuri, și sperăm ca asemenea situație să nu fie trecută cu vederea.

Menționez că doar persoanele din 3 camere, din totalul de 11 camere, au scăpat fără mușcături, motiv pentru care am achitat doar cazarea pentru aceste 3 camere” ne-au transmis turiștii.

Am încercat să îl contactăm telefonic pe administratorul Păstrăvăriei însă avea telefonul închis!

ACTUALIZARE

Colegii noștri de la Observator Antena 1 au reușit să discute telefonic cu patronul pensiunii. Acesta era plecat în concediu. Bărbatul le-a declarat că imaginile transmise de turiști sunt trucate și că unitatea de cazare a fost dezinfectată cu cele mai bune soluții. ”Cum ajung acasă din concediu îi dau în judecată. Să arate judecătorului cum au trucat imaginile” a spus patronul.

Dacian Manoliu, reprezentant OPC Maramureş: „Ni s-au adus la cunoştinţă că s-au constatat nişte nereguli la un operator economic din localitatea Mara, judeţul Maramureş, iar în cursul zilei de mâine vom dispune control pentru a verifica şi a constata dacă acestea se adeveresc”.

În tot acest timp, administratorul pensiunii ne-a transmis că persoanele cazate ar fi pus la cale totul.

Proprietar pensiune: „Noi am făcut dezinsecţie şi avem contract şi factura…acum funcţionează fake-urile, tu filmezi patul şi pui câte muşte vrei, şi aceşti indivizi eu cred că au vrut să nu plătească şi au apelat la această chestie foarte ruşinoasă. Eu o să-i chem în judecată să vedem dacă sunt adevărate filmările.”

Ploşniţele de pat sunt insecte parazite care devin active noaptea, și se hrănesc cu sângele oamenilor sau al animalelor de companie. Mușcăturile lor provoacă iritații pe piele, iar combaterea acestor insecte extrem de supărătoare este foarte dificilă și costisitoare.

Te-ar putea interesa si

NIMENI NU VEDE? FOTO/VIDEO – CINE APLICĂ LEGEA? Taximetriștii de la Piața Izvoare din Baia Mare blochează o stradă

Vasile Dale

ACTUALIZARE / INCA O TRAGEDIE IN TARA LAPUSULUI: ELECTRICIAN ELECTROCUTAT MORTAL LA ROHIA. BARBATUL AVEA 42 DE ANI, TATA A DOI COPII

Vasile Dale

Trei Doamne și toți trei! Totul e bine și frumos la Școala Profesională Nr. 1 Vișeu de Sus. ”Presa scrie multe” ar fi marea ”descoperire” a inspectorilor trimiși de la județ la Vișeu

Vasile Dale

5 mesaje

lesc octombrie 3, 2023 at 7:20 am

Sa va dezinfectati cu clor toate hainele! mai bine sa le atuncati, daca duceti plosnite acasa apoi nu mai scapai de ele inveci.

Raspunde
Marius octombrie 4, 2023 at 4:36 pm

Acelasi lucru am patit la un camin de studenti din Sibiu. Transcom se numea. A fost oribil , nu puteai sa dormi din cauza lor. De atunci am plecat din Sibiu si m-am mutat la brasov si m-am cazat cu un prieten la cazarerasnov.ro

Raspunde
FOTO: După cazarea turiștilor printre ploșnițe, Inspectorii OPC au controlat 4 firme din Mara. Amenzi de 155.000 lei și produse cu deficiențe oprite de la comercializare în valoare de 470.000 lei – Stiri din Maramures octombrie 5, 2023 at 4:55 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Cazare de coșmar pentru 21 de turiști – ”Umblau ploșnițele pe noi în pa… agenți economiciinspectori OPCmaramaramureșopc maramureșreclamațiisancțiunistiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
Gicu octombrie 5, 2023 at 8:04 pm

Inspectorii au controlat alte firme , nu cea la care face referire articolul

Raspunde
REACȚIA DSP Maramureș pentru www.vasiledale.ro: Ce au găsit în urma controlului de la ”Bali de Maramureș” din Mara (actualizare) – Stiri din Maramures octombrie 6, 2023 at 12:53 pm

[…] de 155.000 lei și produse cu deficiențe oprite de la comercializare în valoare de 470.000 leiEXCLUSIV VIDEO: Cazare de coșmar pentru 21 de turiști – ”Umblau ploșnițele pe noi în pa… bali de maramureșmaramaramureșpăstrăvăria alexstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.