BREAKING NEWSEveniment

Baia Mare: A jefuit-o pe vânzătoarea unei săli de jocuri mecanice. Marian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Ieri, 02 octombrie, la ora 05.45, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o tânără de 22 de ani, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în timp ce se afla la locul de muncă la o sală de jocuri din Baia Mare, un bărbat necunoscut a intrat în sală, s-a jucat la aparatele de tip slot-machine, i-a solicitat să îi schimbe o sumă de bani, iar când s-a apropiat de el, bărbatul ar fi îmbrâncit-o și i-ar fi smuls din mână suma de 3.850 de lei, după care a părăsit în fugă incinta localului.

          În urma activităților desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 30 de ani din municipiu.

          În cauză, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

          Bărbatul a fost depus la Centrul de reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.  Maramureș,  urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Ce spune instanța

ONEA I. MARIAN IOANInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 4227/P/2023 din 03.10.2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 03.10.2023 până în 01.11.2023 inclusiv, a inculpatului – O. M. I. – ……, cercetat pentru săvâr?irea infrac?iunii de tâlhărie calificată, prevăzută de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. d Cod penal. Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 03.10.2023, ora 12:20.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  3280/2023  03.10.2023

Te-ar putea interesa si

RĂZBOIUL ŞI EFECTELE ASUPRA TURISMULUI: Pensiunile aflate la doar 20 de kilometri de Ucraina, aproape goale

Redactie

CATA REALITATE!!! SCRISOARE DESCHISA CATRE Ministrul al Sănătății: „avem nevoie de un sistem educațional reformat din temelii!”

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Accident rutier la Buciumi – Ar fi ațipit la volan și a ajuns într-o grădină (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.