BREAKING NEWSImportant

Consiliul Județean Maramureș intenționează să cumpere două mașini electrice pentru Spitalul Județean Baia Mare

Consiliul Județean Maramureș intenționează achiziția a două autovehicule rutiere cu propulsie exclusiv electrică, în cadrul proiectului „Modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare”.

”Autovehiculele, denumite în continuare MAȘINI PENTRU TRANSPORT, conform Contractului finanțat de Ministerul Sănătății în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C12/MS/I1.3/Unități de asistență medicală ambulatorie, vor fi destinate utilizării pentru transportul personalului medical, respectiv pentru transportul materialelor și echipamentelor medicale.

Astfel, pentru întocmirea documentațiilor necesare demarării procedurilor de achiziție publică, prin prezenta vă transmitem rugămintea de a ne comunica ofertele de preț și termenele de furnizare estimate pentru MAȘINILE electrice PENTRU TRANSPORT, cu livrare la sediul autorității contractante”, se arată într-un anunț al CJ adresat furnizorilor de autovehicule utilitare și autoturisme electrice.

Toate detaliile achiziției aici.

Te-ar putea interesa si

SEMNAL DE ALARMĂ: Poliţiştii maramureşeni relevă adevărul despre mirajul drogurilor

Vasile Dale

Europarlamentarul Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din PE: „Sprijin de 100.000 EURO/fermă pentru tinerii fermieri din 2023”

Vasile Dale

Activitate informativ-preventivă desfășurată în satul Trestia

Redactie

1 mesaj

vio octombrie 3, 2023 at 9:44 pm

Bravo! Cand o sa vedem masini electrice si la Mediu (Garda si Agentia)

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.