BREAKING NEWSRecomandate

MAI ȘI LĂUDĂM POLIȚIA LOCALĂ – Șoferul unei betoniere amendat. Va trebui să achite și cheltuielile pentru curățarea carosabilului (VIDEO EXCLUSIV)

Suntem acuzați că avem ceva cu ”portarul șef Ghițucă, boss-ul de la Poliția Locală Baia Mare”. Total fals. Noi doi prezentăm lucrurile ”bune” pe care ”portarii locali” le fac prin municipiul Baia Mare. Și pentru că suntem corecți și prezentăm lucrurile așa cum sunt, fără să menajăm pe absolut nimeni, iată că de această dată avem imagini video surprinse de cititorii noștri tot în Baia Mare. Imagini în urma cărora polițiștii locali și-au făcut meseria și au luat imediat măsuri conform legii.

Astăzi pe strada Barajului din cartierul băimărean Ferneziu șoferul unei betoniere a ”asfaltat asfaltul” în urma lui. Un șofer a filmat cu toată șoseaua era acoperită cu betonul care curgea din betonieră. Imediat polițiștii locali au fost sesizați iar un echipaj la rutieră l-a identificat pe cel de la volan.

Acesta a fost sancționat contravențional. În plus el (sau firma pentru care muncește) va trebui să achite toate cheltuielele legate de curățarea părții carosabile. Conform informațiilor noastre se pare că acesta ar mai fi fost identificat în trafic și pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare unde ar fi făcut aceleași probleme.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul PNL ataca sectorul construcții și IT”

Vasile Dale

DESCOPERIRE MACABRĂ: Cadavru în putrefacție descoperit la Sighetu Marmației în apropiere de Colegiul Național ”Dragoș Vodă” (FOTO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Noi proiecte și inițiative de cooperare teritorială, prin Programul Interreg Europe 2021-2027

Vasile Dale

2 mesaje

EXCLUSIV VIDEO: De ce mai e Ghițucă în funcție? Echipajul Poliției Locale Baia Mare vine, se uită din mașină și pleacă liniștit spre cafeluță – Stiri din Maramures octombrie 3, 2023 at 7:55 pm

[…] MAI ȘI LĂUDĂM POLIȚIA LOCALĂ – Șoferul unei betoniere amendat. Va trebui să achite și … baia mareghițucă bossmaramureșpolitia locala baia marepolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
dan octombrie 4, 2023 at 10:06 am

NU ERA NORMAL? A FACUT CEVA EXTRAORDINAR? BINE CA L-A TREZIT CINEVA DIN LETARGIE.
AJUNGEM SA EVIDENTIEM LUCRURILE NORMALE. SINTEM BOLUNZI CU CAPUL?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.