BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

EXCLUSIV VIDEO: I-a furat piatra din carieră și a depozitat-o în ograda din Săpânța. Poliția a fost sesizată

Caz halucinant la Săpânța. O femeie în vârstă de 55 de ani a reclamat ieri după amiază faptul că din cariera pe care o administrează i-a dispărut o cantitate considerabilă de piatră. Femeia a spus că tot ea a găsit-o depozitată pe terenul unui localnic.

Polițiștii Secției 6 Sarasău s-au deplasat la fața locului și au constatat că aspectele sesizate se confirmă. La fața locului au fost identificați 11 europaleți cu piatră dar și mai multe grămezi în imediata apropiere a paleților.

Proprietarul terenului a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 27 de ani din Săpânța.

Întreaga cantitate a fost lasată în zona respectivă pe baza de proces verbal, urmând ca proprietara să ridice piatra pentru a o transporta la cariera de unde provenea.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de efectuare de activități de exploatare a agregatelor naturale fără permis de exploatare dar și pentru infracțiunea de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

AȚI VĂZUT-O? Ioana Elena Gondoş, în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă (ACTUALIZARE)

Redactie

Horia Chiș, fost director al Penitenciarului Baia Mare, plasat în arest la domiciliu de Curtea de Apel Cluj – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Gabriel Ștețco: Trei obiective de investiții finalizate la Fărcașa. Primarul liberal Ioan Stegeran a demonstrat încă o dată că știe cum să facă performanță în administrație

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.