BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Percheziții DNA la ISCTR Cluj dar și Maramureș. Șeful inspectoratului ar fi vizat de luare de mită – surse (actualizare)

Percheziții ale DNA au loc, miercuri dimineață, la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Cluj, fiind vizat, se pare, șeful instituției pentru luare de mită, arată surse judiciare.

Ispectoratul Teritorial nr. 4 are ca arie de responsabilitate judeţele Alba, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Săla,j inspector șef teritorial fiind Bogdan Durlea.

Sediul ISCTR Cluj este pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) este organismul tehnic permanent specializat în subordinea Ministerului Transporturilor, asigurând la nivel naţional inspecţia şi controlul respectării reglementărilor naţionale şi internaţionale în domeniul transporturilor rutiere.

Perchezițiile le fac procurorii DNA.

Directorul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier din Cluj a fost reţinut de procurorii DNA în urmă cu puţin timp. Anchetatorii îl acuză de luare de mită şi divulgare de informaţii.

Este suspect de luare de mită şi divulgare de date nedestinate publicităţii. Principala suspiciune pe care o inghestighează anchetatorii este legată totuşi de faptul că şeful inspectoratului ar fi luat mită de la transportatori pentru a le acorda acestora avizele necesare transporturilor pe drumurile naţionale şi autostrăzile din România.

ACTUALIZARE

În cursul zilei de 04 octombrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 24 de locații, situate pe raza județelor Cluj, Maramureș, Bistrița – Năsăud, Sălaj, Bihor și Alba, din care două sunt sediile unor instituții publice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: SURSE – Record de persoane decedate în Maramureș? 9 cazuri vor fi în raportul de luni la ora 13 (ACTUALIZARE – 14 DECESE RAPORTATE)

Redactie

Un băiat de 16 ani a furat mașina tatălui și a plecat cu prietenii, drogat, într-o cursă nebună, cu 180 km/h, pe străzile din Satu Mare. A filmat totul, până a făcut accident

Vasile Dale

Cum plănuiește fostul fugar Cherecheș să scape de închisoare după ce a fost dus la Rahova | Avocat: „Ține post!. Am dat România în judecată la CEDO”

Vasile Dale

1 mesaj

Finul fostului premier Oprea, băimăreanul Bogdan Ștefan Durlea a fost reținut de procurorii DNA. ”Ginerele lui Nuțu Fonta, garantat de primarul Cherecheș” scria presa în 2021 – Stiri din Maramures octombrie 4, 2023 at 11:16 am

[…] Percheziții DNA la ISCTR Cluj dar și Maramureș. Șeful inspectoratului ar fi vizat de luare de mi… baia maredruleaisctrmaramureșstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.