BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Intervenție în forță a Poliției Locale Baia Mare. Agresor încătușat după ce l-ar fi bătut pe un bărbat

Intervenție în forță a mai multor echipaje de la Ordine Publică a Poliției Locale Baia Mare. Un bărbat a reclamat faptul că mai multe persoane ar fi intrat într-un apartament de pe strada Transilvaniei din Baia Mare și l-au agresat pe proprietar. Toate echipajele Poliției Locale au fost trimise în zona respectivă.

Ajunși la fața locului forțele de intervenție au găsit în apartamentul respectiv proprietarul dar și alte trei persoane (un bărbat și două femei).

Conform informațiilor oficiale se pare că bărbatul l-ar fi agresat pe proprietarul apartamentului. Mai mult când acesta i-a cerut să părăsească apartamentul acesta a refuzat. Polițiștii locali l-au încătușat și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare pentru cercetări.

Informațiilor noastre spun că victima are 46 de ani și a depus plângere. Din acest motiv polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămăre corporală din culpă și violare de domiciliu.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Gara CFR Baia Mare: ”parcă intrăm într-un GRAJD”, nu într-un oraș din secolul 21 al Uniunii Europene

Vasile Dale

(FOTO): BAIA MARE, 2 răniți – Un șofer de 21 ani a ajuns cu AUDI-ul într-un stâlp. Celălalt șofer a fost identificat de poliție

Vasile Dale

ATENŢIE CE CONSUMAŢI: Şase adulți internați la Spitalul Judeţean cu intoxicații cu ciuperci

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.