BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Carambol cu 3 mașini la Cicârlău. Doi copii accidentați la Finteușu Mic și Baia Mare

Mai multe accidente rutiere s-au petrecut în cursul zilei de ieri pe raza județului Maramureș: unul la Cicârlău (DN1C), alte două în Baia Mare și unul în Finteușu Mic (DJ184A).

FINTEUȘU MIC

Ieri, 09 octombrie, la ora 18.42, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că în localitatea Finteușu Mic, a avut loc un accident rutier soldat cu victimă.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism pe D.J. 184A, iar când a ajuns în dreptul unui grup de persoane care s-ar fi aflat pe marginea părții carosabile, a surprins și accidentat o minoră de 5 ani, care ar fi apărut brusc în fața autoturismului.

În urma evenimentului rutier, minora a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea acesteia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

BAIA MARE

          Ieri, 09 octombrie, la ora 19.50, polițiștii băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Republicii.

          La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 37 de ani din Copalnic-Mănăștur, în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers față de autoturismul care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta.

          La volanul autoturismului se afla o femeie de 35 de ani din Fersig.

          În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager minor de 6 ani, care a fost transportat la spital în vederea acordări medicale, însă nu a fost necesară internarea acestuia.

          Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.

          În cauză, polițiștii au întocmit dosar de urmările penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

BAIA MARE

Un alt eveniment rutier soldat din fericire doar cu pagube materiale s-a produs pe bd Traian din Baia Mare intersecție cu strada Cosmonauților. Neacordarea de prioritate pare să fie fost cauza evenimentului rutier.

CICÂRLĂU

Ieri după amiază un alt accident s-a petrecut pe DN1C la Cicârlău. Trei autoturisme au fost implicate, două dintre acestea ajungând în șanț în urma carambolului. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă mașinile au fost avariate.

Te-ar putea interesa si

PASUL GUTÂI: 500 de puieți de molid și paltin, plantaţi de poliţişti şi angajați ai Primăriei Baia Sprie și ai Ocolului Silvic

Redactie

SPIDERMAN DE CAVNIC: Un bolnav psihic a căzut de la etajul doi al spitalului încercând să “evadeze”

Redactie

EXCLUSIV: LEMN DEPOZITAT ILEGAL la OS Strâmbu Băiuț – Masa lemnoasă în valoare de 300.000 lei a fost confiscată. Amendă de 30.000 lei. Cine este vinovat?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.