BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ULTIMĂ ORĂ / VIDEO: 11 turiști din Irlanda rătăciți în munții Rodnei de lângă Borșa – actualizare

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures in m-tii Rodnei. Un grup de 11 cetateni irlandezi plecati de ieri dimineata de la manastirea Pietroasa intr-o tura pe munte s-au ratacit din cauza cetii iar unul dintre apartinatori a dat alarma azi dimineata in jurul orei 5.44 ca oamenii solicita ajutor.

Turistii sunt echipati de munte , au hrana si apa la ei dar ceata densa care i-a surprins aseara i-a obligat sa ramana pe munte peste noapte. In grup sunt 2 persoane cu probleme medicale (medicamentatie pentru probleme cu inima).

S-a reusit localizarea lor fiind undeva sus pe un varf spre Statia Meteo li s-a solicitat sa nu se indeparteze de la punctul in care sunt. In acest moment doua echipe de salvatori montani se indreapta spre locatia lor cu utv-urile din dotare.

ACTUALIZARE

Cei 11 cetateni irlandezi au fost recuperati. Sunt deocamdata in statia meteo Iezer de unde ii vom evacua pana in oras. Acţiunea a fost încheiată după aproape 11 ore.

Te-ar putea interesa si

Galerie foto/video: Pieton băut lovit de un taxi în zona Semilună din Baia Mare

Vasile Dale

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Cal chinuit și bătut în Maramureș, pentru o filmare postată ulterior pe Facebook. Cei implicaţi s-au ales cu dosar penal

Redactie

DOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ: A murit Fabian Ghișe, violonist, membru al Ansamblului Naţional Transilvania

Redactie

1 mesaj

O NOUĂ ACŢIUNE SALVAMONT: Un bătrân din Poienile de Sub Munte are nevoie de îngrijiri medicale – Stiri din Maramures octombrie 12, 2023 at 3:41 pm

[…] ULTIMĂ ORĂ: 11 turiști din Irlanda rătăciți în… […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.