BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

BORŞA: Tânăr de 23 de ani, depistat la volan băut şi posibil drogat

Ieri, 12 octombrie, ora 14.15, în timp ce polițiștii din Borșa executau serviciul de patrulare şi control al traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus, pe strada Ștrandului.

La volan a fost identificat un tânăr de 23 de ani din oraș, al cărui permis de conducere eliberat de autoritățile străine nu este valabil.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât avea un comportament deviant și suspect s-a procedat testarea cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La controlul efectuat asupra autovehiculului, în interiorul unui pachet de țigarete, a fost descoperit un plic de folie transparentă ce conținea o substanță albă cristalină.

Proba materială a fost ridicată în vederea continuării verificărilor, fiind întocmit dosar de cercetare penală, iar cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș.

Faţă de conducătorul auto, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

Adrian TODORAN: Ecologizăm Baia Mare și investim în turism

Redactie

EXCLUSIV: Grefierul CLASA dosare și EVAPORA PROBE! Cum motivează Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș breșa de securitate din JUSTIȚIE

Vasile Dale

ATENŢIE! Maşină în flăcări la Sighetu Marmaţiei (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.