BREAKING NEWSEveniment

VIDEO: 32.000 lei amendă și sistarea activității pentru un magazin din Piața Izvoarele din Baia Mare

32.000 de lei amendă şi sistarea activităţii. Această măsură a fost aplicată unui magazin din Piaţa Izvoarele din Baia Mare, unitate care comercializează furaje. După amenda primită, au fost sesizări cum că magazinul ar fi funcţionat în continuare, deşi nu avea acest drept.

Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş a derulat o acţiune de control la un magazin din incinta Pieţei Izvoarele din Baia Mare unde au fost mai multe reclamaţii, privind conditiile necorespunzătoare existente acolo. Magazinul este unul cu specific vanzare furaje iar in momentul în care inspectorii au ajuns la faţa locului au descoperit că aspectele reclamate se confirmă.

Amenda primită pentru toate neregulile se ridică la 32.000 de lei şi de asemenea s-a sistat activitatea până la remedierea deficienţelor. Chiar şi după aplicarea sancţiunii, au venit alte sesizări cum că magazinul ar funcţiona în continuare. Inspectorii au mers din nou in control, insa au gasit doar muncitorii care zugraveau. In final, magazinul a remediat deficienţele.

De precizat că magazinul cu pricina vindea atât furaje cât şi produse alimentare, fără să fie aşezate pe raioane, iar unele produse  nu puteau face obiectul pentru care era autorizat. Cu atât mai mult lângă mărfurile alimentare se găseau şi produse care ţin de igiena animalelor. Cetăţenii sunt sfătuiţi ca în situaţia în care observă nereguli şi la alte unităţi de acest gen, să sesizeze DSVSA Maramureş.

Articol realizat de colegii de la PLUS TV Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA FINTEUŞU MIC: A pierdut controlul volanului maşinii şi s-a răsturnat pe plafon (FOTO)

Vasile Dale

PERCHEZIŢII LA SUCIU DE SUS: O minoră din 14 ani, violată, sechestrată şi drogată de trei tineri

Redactie

LOVITURĂ DURĂ PENTRU OFIȚERII DGA MARAMUREȘ: Judecătorii au achitat-o DEFINITIV pe asistenta de la Serviciul de Medicină Legală Maramureș ce era acuzată că ar fi măsluit probe de sânge

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.