BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricNational

Maramureșul este destinația preferată de români pentru petrecerea Revelionului 2024. Anul acesta preţurile variază între 3.500-4.000 lei

Mai sunt mai bine de două luni până la petrecerea de Revelion, însă mulţi ştiu deja unde vor să petreacă noaptea dintre ani. Maramureşul este destinaţia favorită în rândul turiştilor, potrivit unui top realizat de o companie de turism. Lista este completată de alte zone pitoreşti ale ţării, dar şi de litoral. Pe măsura frumuseţii locurilor sunt şi ofertele hotelierilor.

În topul preferintelor romanilor sunt Maramureşul (23,8%) , urmat foarte strâns de Bucovina (23,4%), Transilvania (15,8%), Valea Prahovei (11,2%) şi Ţinutul Secuiesc (6%). 

Destinaţia de vis preferată de români pentru petrecerea Revelionului 2024

Hotelierii au pregătit şi oferte. În Maramures, la Borşa, la hotelurile de 3 stele preţurile pornesc de la 3.800 de lei pachetele de 3 nopţi pentru 2 persoane. Oferta include atât accesul gratuit la spa şi piscina interioară cât şi mic dejun şi masa festivă dintre ani. Iar în satul Breb, cel mai căutat sat tradiţional un cuplu plăteşte pentru 4 nopţi cu all inclusive 4.000 de lei.

În Sinaia la hotelurile de 4 stele preţurile pornesc de la 7000 de lei pentru 2 persoane cu mic dejun si masa de revelion. In spatiile de cazare de 3 stele, pentru 3 nopţi cei care aleg staţiunea Buşteni trebuie să scoată din buzunare 5200 de lei. 

Şi pentru cei care vor să vadă răsaritul la malul mării, hotelierii vin cu pachete promoţionale. La hotelurile de 4 stele din Mamaia preţurile pornesc de la 2700 de lei camera dublă, cu mesele incluse şi pot ajunge până la 6000 de lei cu facilităţi la spa, masaje şi alte surprize.  În ceea ce priveşte compania aleasă pentru Revelion, cei mai mulţi dintre cei chestionaţi spun că vor petrece alături de familie.

Sursa: ObservatorNews.ro.

Te-ar putea interesa si

Accidente rutiere în Sălsig și Târgu Lăpuș. Șoferi beți sau fără permis prinși pe șoselele din județ

Vasile Dale

VIDEO: Cerșetoarea hoață din Sighet dă lovitura din nou, de data aceasta a intrat într-o casă din satul Tisa de unde a furat suma de 3 mii lei

Redactie

EXCLUSIVITATE / ORBIT DE FARURI / ACTUALIZARE: Un polițist din Tg. Lăpuș a provocat un carambol în fața discotecii din Dămăcușeni. Ce spune IPJ Maramureş (FOTO maşinile avariate)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.