EvenimentMaramuresul Istoric

AL TREILEA: Încă un ucrainean s-a rătăcit în Munţii Maramureşului. Bărbatul este rănit şi are nevoie de ajutor (actualizare)

Acțiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureș în Munții Maramureșului, Vf. Polonica, pentru recuperarea și evacuarea unui cetățean ucrainean rănit care a sunat un aparținător din Germania, acesta la rândul lui sunând la 112 și anunțând că ucraineanul este pe munte rătăcit și rănit și are nevoie de ajutor de urgență.

O echipă de salvatori montani a plecat în zona menționată pentru găsirea și acordarea primului ajutor ucraineanului precum și pentru extragerea și coborârea lui din munte.

Având în vedere ultimele intervenții în zona menționată anterior timpul estimat pentru evacuare va fi între 6 și 8 ore, această făcându-se în condiții meteo grele.

Cetateanul ucrainean, un barbat de 45 ani a fost gasit si i-a fost acordat primul ajutor acesta acuzand o usoara hipotermie si dureri la membrele inferioare nemaiputandu-se deplasa.

A fost extras din zona in care se afla si transportat cu utilajul Salvamont pana la echipajul medical de la Ambulanta Maramures venit in sprijin. Dupa efectuarea investigatiilor conform protocolului acesta a fost transportat la unitatea medicala din zona.

Actiune incheiata. Salvatorii montani se retrag la baza.


Te-ar putea interesa si

Dezvăluiri şocante despre Estera, fata violată şi ucisă în Baia Mare. Criminalul a dat detalii şocante

Vasile Dale

TÂRGU LĂPUȘ: Un puștan din Rohia, beat la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp. Un pasager de 20 ani rănit

Vasile Dale

EXCLUSIV: E GROASĂ RĂU DE TOT – Scandal sexual într-o școală generală din orașul lui MORAR! Copil de clasa a VIII-a ar fi făcut sex cu o elevă de clasa a VI-a în unitatea de învățământ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.