BREAKING NEWSNationalSport

VIDEO. Accidentare horror în Liga a IV-a Sălaj – Meci întrerupt 40 de minute!?

La o banală alunecare la mijocul terenului, un jucător de la Inter Cizer a suferit o gravă accidentare, iar meciul cu Someşul Someş-Odorhei din această după-amiază a fost întrerupt aproximativ 40 de minute. Tânărul originar din Zalău a primit îngrijiri medicale chiar pe terenul de joc, după care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Momente cumplite la partida dintre Inter Cizer – Someşul Someş-Odorhei, disputată sâmbătă după-amiază la Cizer. Chiar pe final de partidă, s-a petrecut un eveniment groaznic, ce l-a avut în prim-plan pe un jucător al echipei Inter Cizer.

În minutul 86, la o banală fază de joc ce s-a petrecut undeva la mijocul terenului, acesta a făcut o alunecare. Piciorul stâng ar fi rămas înţepenit în gazon şi a rămas sub el, iar greutatea corpului a apăsat asupra gleznei.

Iniţial, nimeni nu şi-a dat seama cât de gravă este accidentarea, cu atât mai mult cu cât oaspeţii de la Someş-Odorhei se aflau într-o situaţie periculoasă.

Până la urmă, acţiunea celor de la Someşul s-a şi concretizat, deoarece Alex Iancău l-a învins pe portar printr-un superb lob de la 20 de metri. Era golul pentru 2 – 3, golul victoriei pentru gruparea de pe Valea Someşului.

Bucuria oaspeţilor a fost însă de scurtă durată, deoarece jucătorul accidentat începuse să urle de durere. Acesta ar fi suferit o fractură la gleznă.

La faţa locului a ajuns o Ambulanţă, iar echipajul medical i-a oferit îngriiri chiar pe terenul de joc. Meciul a fost întrerupt nu mai puţin de 40 de minute. După ce medicul i-au imobilizat piciorul, echipajul medical împreună cu “centralul” partidei – Raul Horvat – l-au urcat în ambulanţă şi jucătorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Articol semnat de colegul nostru Călin Onicaș, SportulSălăjean.ro.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Motociclist accidentat mortal lângă bisericuţa de lemn de pe Republicii din Baia Mare de o maşină de poliţie (FOTO-VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Deputatul Adrian Todoran: Reducem numărul de parlamentari la 300. Am promis, ne ținem de cuvânt

Vasile Dale

ÎNCĂ O LOCALITATE: Carantină zonală la Seini, din 10 februarie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.