BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: ACCIDENT ÎN ILBA – Mașină făcută praf pe DN 1C. Șoferița își ducea fetița la grădiniță în momentul în care a pierdut controlul volanului

Un accident rutier cu un singur autoturism implicat a avut loc în această dimineață pe Drumul Național 1C, pe raza localității Ilba.

Potrivit surselor ActualMM, o șoferiță în vârstă de 31 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă și a ieșit cu autoturismul de pe carosabil, după care s-a lovit de un podeț de beton.

Femeia se afla în mașină cu fetița sa de 2 ani, pe care o ducea spre grădiniță. Din fericire, micuța a scăpat doar cu o rană minoră. La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș.

Cele două au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite.

Vom reveni cu amănunte.

Sursa: ActualMM.ro.

Te-ar putea interesa si

CUM SĂ AI CUN COPIL ÎNCREZĂTOR, DEPARTE DE TRAUMELE BULINGULUI

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Interlopul Șoarecu urmărit în trafic cu focuri de armă în Baia Mare. Poliția și mascații au găsit 3 pistoale în mașina atacatorului, dar suspectul a fost lăsat liber (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Şapte copii şi doi adulţi din Irak au fugit de război însă au dormit în faţa Centrului de Refugiaţi din Şomcuta Mare. Alfă motivul (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.