BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Atenție cad stâlpi în Mânău. Ba prin șanțuri, ba pe trotuare, ba peste acoperișurile caselor

Situație revoltătoare în satul Mânău, oraș Ulmeni. Localnicii sunt pur și simplu disperați de lipsa de reacție a autorităților în privința unor aspecte pe care le-au sesizat.

Stâlpii din lemn care ar aparține unei rețele private de telefonie mobilă/internet/televiziune cad ”pe capete” și nimeni nu face absolut nimic pentru a rezolva situația. Fotografiile și imaginile video transmise de cititorii noștri sunt elocvente și nu necesită prea multe comentarii.

”În satul Mânău (județ Maramureș) stâlpii de lemn de pe strada Principală au devenit un pericol public. Unii au căzut prin șanțuri și deja trag sârmele după ei. Împiedică și accesul sătenilor în curți cu utilaje. Alții riscă să cadă în orice moment. Doamen ferește să nu prindă ceva copii sau oameni sub ei. Noi am anunțat din 5 septembrie autoritățile locale. Dar nimeni nu a luat nicio măsură” este mesajul primit în data de 16 octombrie 2023 de un cititor.

”Bună ziua. Îmi cer scuze că vă deranjez din nou. Acum cad stâlpii și peste acoperișurile oamenilor. Se pare că nu intersează pe nimeni. A venit un angajat al societății, a constatat și a plecat. Nu mai știm la cine să apelăm. Poliția a fost sesizată de către localnici însă ei au ridicat din umeri și ne-au spus că nu au ce face” este un alt mesaj primit astăzi.

Așa cum spuneam imaginile video sunt elocvente și nu necesită niciun comentariu.

Te-ar putea interesa si

Clujean cu motocicletă rănit în timpul unei depășiri pe DN„1C în Buciumi. 8 dosare penale și zeci de amenzi date de poliția Rutieră în weekend

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un tânăr din Săpânța a fost bătut crunt în fața unui supermaket din Sighetu Marmației. Motivul este halucinant. Presupusul agresor are altă variantă (actualizare)

Vasile Dale

A NIMĂNUI? Un kilometru de drum județean la granița Maramureșului cu Satu Mare plin de cratere (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.