BREAKING NEWSImportant

Accidente de weekeend în Baia Mare și Berința. Dosare penale pe numele a 4 maramureșeni aflați la volan

Baia Mare

 La data de 27 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Dumbravei, la intersecție cu strada Pomilor.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 34 de ani din municipiu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 63 de ani, din Remetea Chioarului, care circula în aceeași direcție.

          În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 63 de ani, a părăsit partea carosabilă și a acroșat șanțul de beton din partea stânga a direcției de deplasare.

          Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 63 de ani, iar în cazul șoferului de 34 de ani, rezultatul a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabiliri cu exactitate a alcoolemiei.

           În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

  • Berința

          La data de 27 octombrie, la ora 15.40, polițiștii din Târgu Lăpuș au intervenit la un accident rutier produs la ieșire din localitatea Berința spre Baia Mare.

          Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 47 de ani din Berința, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 30 de ani din Copalnic Mănăștur.

          În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care s-a deplasat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

          La sosirea echipajelor de poliție la locul accidentului, șoferul părăsise locul producerii accidentului, fiind identificat după aproximativ 30 minute, în incinta unui magazin din Berința.

          Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului și zero în cazul conducătoarei auto.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală  din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Dosare penale întocmite pe numele a patru maramureșeni

          În perioada 27-28 octombrie a.c., polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă, Vișeu de Sus și Borșa, au depistat în trafic vehicule conduse de patru bărbați în timp ce comiteau infracțiuni rutiere.

          În comuna Rozavlea, polițiștii au identificat la volanul unui autoturism, un bărbat de 32 de ani din Ieud.

          În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență substanțelor psihoactive.

          Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

          În localitatea Șieu, un moped condus de către un tânăr de 24 de ani din Botiza, a fost oprit pentru control.

          În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat, iar conducătorul acestuia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului mopedului, rezultatul a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

          În Vișeu de Sus, polițiștii au depistat un bărbat de 36 de ani din oraș, în timp ce conducea cu o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          Polițiștii din Borșa au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 71 de ani din oraș, care are permisul de conducere reținut.

          În toate cazurile, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii de infracțiuni rutiere.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU ÎN BAIA SPRIE: Două persoane intoxicate cu fum după ce apartamentul a luat foc

Redactie

Imagini socante! Vezi filmul testării șoferului care a omorât un copilaș de un an și opt luni la Seini (foto/video)

Vasile Dale

VIDEO: Pericol de explozie în Satu Mare lângă o stație de combustibil. Intervine echipajul CRBN de la ISU Maramureș!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.