BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO – Tragedie la Repedea: S-a răsturnat cu tractorul și a murit strivit sub acesta

Ieri, 30 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin apel 112 să intervină în comuna Repedea.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 55 de ani din Repedea, aflat la volanul unui tractor agricol, condus pe un drum forestier, tractând mai mulți arbori, s-ar fi răsturnat cu acesta, fiind prins sub tractor.

Din păcate, echipajul medical aflat la fața locului a constatat decesul acestuia, corpul neînsuflețit fiind transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal privind ucidere din culpă.

Acțiune pe linia verificării stării tehnice

Ieri, 30 octombrie, polițiștii rutieri din Cavnic, împreună cu reprezentanții RAR Maramureș au executat o acțiune pe linia controlului tehnic al autovehiculelor pe raza de competență.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.625 de lei. Ca măsură complementară, polițiștii au ridicat șapte certificate de înmatriculare.

Tânărul care a încurcat portierele a fost reținut pentru 24 de ore

Tânărul de 21 de ani din Coltău, care a fost identificat de polițiștii Secției 1 Groși în seara zilei de 29 octombrie a.c., conducând sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere, a fost reținut pentru 24 de ore.

 Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

A fost arestat preventiv

Băimăreanul de 32 de ani a fost prezentat ieri la Judecătoria Baia Mare, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea  unui vehicul de către o persoana căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Creștinii de rit vechi din Maramureş sărbătoresc Crăciunul

Redactie

ACTUALIZARE: Impact între trenul personal Baia Mare – Jibou şi un buldoexcavator. Şoferul utilajului amendat de poliţişti (Galerie foto)

Vasile Dale

OPERATIVITATEA POLIŢIŞTILOR MARAMUREŞNI: Doi hoţi din Baia Mare nu au mai reuşit să-şi ducă planul la bun sfârşit, iar alţi doi prinşi după ce au furat două biciclete la Fărcaşa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.