BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Pieton lovit de o mașină pe trecerea pentru pietoni de la Semilună (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe bulevardul Decebal din Baia Mare, la trecerea pentru pietoni din zona sensului giratoriu de la semiluna.

Conform primelor informații se pare că un bărbat angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni a fost surprins și accidentat de un autoturism.

La fața locului intervine un echipaj SMURD și două echipaje ale poliției.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 31 octombrie a.c., polițștii rutieri din Baia Mare au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe strada Gării din municipiu.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 53 de ani din Recea, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția bulevardului Traian, înspre bulevardul Regele Mihai I, aflându-se pe banda a doua de circulație, a surprins și accidentat un tânăr de 19 ani din Tămășești.

În urma evenimentului rutier, tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză, se efectuează cercetări într-un dosar penal privind vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Accident la Ardusat, trei persoane transportate la spital

Redactie

FOTO/VIDEO: O volă a SC Drusal a luat foc lângă cariera Limpedea din Ferneziu

Redactie

ACTUALIZARE FOTO/VIDEO: CU PUBLIC – ȘI-AU BĂGAT PICIOARELE ÎN HOTĂRÂREA PREFECTURII MARAMUREȘ: Grigore Leșe a susținut un concert de excepție deși sunt INTERZISE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.