BREAKING NEWSImportantRecomandate

Fereastra ADF și ASO Design – cel mai reprezentantiv showroom din România, te întâmpină cu PRODUSE PREMIUM pentru locuința ta

La ASO găsești:

  • – fereastra ADF – perfecționată din 1994
  • – Uși interior personalizate
  • – Uși apartament
  • – Uși de garaj
  • – Sisteme de umbrire
  • – Parchet


De ce fereastra ADF?

Pentru că prioritatea noastră este satisfacția clienților. ADF te însoțește de peste 29 de ani în alegerea ferestrelor și ușilor pentru casa ta. ADF înglobează producția completă a ferestrelor și ușilor din PVC și producția geamului termoizolant, servicii de consiliere, transport și montaj prin rețeaua sa integrată de showroom-uri proprii și parteneri atât în România, cât și în Europa.

Pentru că obiectivul nostru este să îți oferim cele mai bune ferestre și uși din PVC, alături de noi în producția de tâmplărie PVC și geam termoizolant sunt partenerii noștri: SALAMANDER, MACO, SAINT-GOBAIN.

Pentru că fiecare proiect este o referință pentru noi este esențial să fim aproape de tine în fiecare etapă a procesului de achiziție. Astfel, consilierii noștri tehnici și de vânzări, prin experianța și pregătirea lor, îți oferă soluția potrivită din punct de vedere constructiv, tehnic și financiar.

Pentru ca o fereastră de calitate este pusă în valoare doar printr-un montaj corect, echipele noastre specializate execută montajul ferestrelor și ușilor în conformitate cu cataloagele tehnice și cerințele din construții.

Transportul este asigurat de către ADF în condiții de maximă siguranță prin flota proprie.


Pentru că îți garantăm calitatea, produsele noastre beneficiază de garanții de până la 5 ANI. Toate produsele noastre sunt însoțite de certificate de garanție. Acestea, precum și toate certificatele obținute de către ADF, reprezintă dovada angajamentului nostru în ceea ce privește calitatea.

Investim continuu în oameni și tehnologie, astfel încât să fim convinși că avem clienți mereu împliniți.

Oferim consulanță pentru alegerea celor mai potrivite ferestre și uși pentru casa ta și îți punem la dispoziție servicii de montaj și transport, prin rețeaua integrată de showroom-uri proprii, cu parteneri atât din România, cât și din Europa.

De ce ASO DESIGN?

Usile de interior ASO Design au o eleganta aparte, aducand un plus de valoare estetica oricarei locuinte, oferind caldura, naturalete si intimitate. Acestea sunt disponibile vopsite în toate culorile Ral, pe culori mate, care imita perfect vopseaua, sau pe finisaje ce imita textura lemnului (nuc, stejar, pin, artar, etc.). 

Usile ASO Design se disting printr-un design exterior elegant si indicatori de calitate inalti, ceea ce le aduce apreciere din partea clientilor. In producerea usilor se imbina cu pricepere materialele naturale si tehnologia moderna. Baza oricarei foi de usa de interior este lemnul stratificat de conifere, completat de elemente din mdf si finisaje deosebite din material PVC sau polipropilena.

VINO ÎN SHOWROOM-UL NOSTRU DIN BAIA MARE, STRADA TRANSILVANIEI, NR. 18, PENTRU A TE CONVINGE DE CALITATEA PRODUSELOR!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Patron arhicunoscut în Baia Mare, cinci mașini distruse. Era beat la volanul bolidului de 100.000 euro? / Ce spune IPJ Maramureş

Vasile Dale

FOTO: Un şofer a ajuns cu maşina în şanţ pe Dealul Groşului

Redactie

Autocar plecat din Chișinău, controlat zece ore în Austria. Polițiștii dau vina pe România pentru vinul și țuica din bagaje deși ungurii sunt responsabil cu controlul la intrarea în Schengen

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.