BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV CAMERĂ BORD – INCIDENT ȘOCANT ÎN ȚARA LĂPUȘULUI: A sărit în fața mașinii, apoi a deschis portiera mașinii și i-a furat poșeta unei femei din brațe

Un incident șocant s-a petrecut ieri după amiază pe drumul județean care leagă Băiuț de Târgu Lăpuș, în localitatea Dămăcușeni.

Conform informațiilor ofertite de șoferul autoturismului a cărui cameră de bord a înregistrat totul reiese faptul că un individ aflat pe marginea părții carosabile efectiv i-a sărit în fața mașinii, aparent fără niciun motiv.

”Abia am reușit să îl evit. Ploua și a sărit dintr-o dată în fața mașinii. Noroc că nu aveam viteză. Cand am oprit a venit la portiera dreapta față unde stătea soția. A deschis ușa și i-a furat poșeta din brațe. Am coborât de la volan și am fugit după el. Acesta a aruncat poșeta și a fugit. Striga să îl duc la Târgu Lăpuș. Eu cred că era beat. Nu am sunat la poliție pentru că știu cum este cu ei. Te țin cu orele pentru o simplă plângere. Oricum în fața noastră era un echipaj al poliției pentru că ne-a depășit. Sigur l-au văzut și sigur că îl cunosc” ne-a scris șoferul maramureșean.

”Dacă dorește victima, e așteptată la poliție pentru a depune o sesizare și pentru a se efectua de verificări. Polițiștii vor stabili dacă s-a sustras vreun bun și se va stabili întreaga situație de fapt” a transmis biroul de presă al IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – TRAGEDIE DE RUSALII: Șase victime, o femeie și o fetiță decedate pe DN18 între Leordina și Petrova

Vasile Dale

DOLIU ÎN BAROUL MARAMUREŞ: Avocatul Ioan Blăjan a murit din cauza unei boli incurabile la doar 61 de ani

Redactie

ACTUALIZARE ACCIDENT: Un autocar care mergea la Bucureşti, un camion şi un autoturism au fost implicate. Opt răniţi, unul grav (VIDEO/FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

mo noiembrie 6, 2023 at 3:44 pm

„Nu am sunat la poliție pentru că știu cum este cu ei. Te țin cu orele pentru o simplă plângere” – va meritati soarta daca pentru voi un astfel de gest e o chestiune simpla….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.