BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV – IMAGINI HORROR – Doi liceeni au transformat o stație de autobuz din Sighet în ring de box în săptămâna ”Școala Altfel”

Imagini greu de urmărit au fost distribuite pe rețelele de socializare la Sighetu Marmației. Acolo, doi adolescenți de 15-16 ani și-au împărțit pumni și s-au lovit cu picioarele mai ceva ca în ringul de box. Totul într-o stație de autobuz din zona unui supermarket din oraș.

Așa cum spuneam imaginile video sunt pur și simplu greu de vizionat. Pe imagini se vede cum unul dintre adolescenți îl ia la rost pe celălalt care stătea pe bancă, între două fete, așteptând autobuzul.

Imediat cei doi au trecut la lovituri cu pumnul în zona feței. Cele două fete au plecat din zona respectivă. Imediat cei doi au fost înconjurați de alți adolescenți care îi îndemnau să continuie lupta. Niciunul nu a intervenit pentru a-i despărți.

Unul dintre tineri a filmat cu telefonul mobil iar imaginile au ajuns astfel în spațiul public.

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a transmis că nimeni nu a depus nicio sesizare în acest caz, însă polițiștii se vor autosesiza după ce imaginile au apărut în spațiul public.

Inspectoratul Școlar al județului Maramureș a transmis că și ei au deschis o anchetă pentru a identifica liceeni care s-au agresat reciproc în public.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Impact groaznic între două mașini pe DJ184 la Cavnic – actualizare

Vasile Dale

FOTO JANDARMERIA MARAMUREȘ – Un sucevean a fost surprins de o viitură în munții Rodnei. Mașina i-a fost ”îngropată” în aluviuni

Vasile Dale

Bărbat din Șurdești beat criță implicat într-un accident rutier. Fiul lui de 9 ani a ajuns la spital

Vasile Dale

6 mesaje

Calin noiembrie 6, 2023 at 11:17 pm

Au venit ” boii ” la oraș, ca să învețe carte ! Păcat de părinții lor care muncesc , ca să câștige bani , pentru ca să ii trimită la școală, să ajungă ” domni ” !

Raspunde
lesc noiembrie 7, 2023 at 9:06 am

stai linistit ca o sa fie boi si la volan si la locul de munca.

Raspunde
Baimarean noiembrie 7, 2023 at 8:22 am

Copii cu viitorul in punga si punga sparta. Imi pare rau pentru parinti.

Raspunde
RXF noiembrie 7, 2023 at 3:20 pm

Colțul alb a câștigat la puncte

Raspunde
Lakatos Radu noiembrie 7, 2023 at 3:37 pm

O data ce incidentul nu a avut loc în perimetrul instituției de învățământ , inspectoratul scolar nu ar trebui sa dea socoteala iarăși cei 7 ani a copiilor se vede educația de acasa se lasă de dorit.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.