BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Casa unor tineri proaspăt căsătoriți a ars ca o torță la Budești (actualizare)

Incendiu violent astăzi după amiază la Budești. O gospodărie a doi tineri recent căsătoriți a luat foc și a ars ca o torță. Localnicii au sărit cu gălețile până să ajungă echipajele de pompieri de la Sighetu Marmației. Din păcate, flăcările erau prea puternice.

Flăcările au distrus în totalitate acoperișul și mansarda din lemn a imobilului. Pompierii nu au stabilit încă de la ce a pornit focul.

Valoarea pagubelor materiale urmează a fi stabilită.

ACTUALIZARE

Conform informațiior oficiale acoperișul a fost distrus pe o suprafață de 200 mp. S-au degradat încăperile amplasate la parter, mobilierul, tâmplărie și izolație termică. Cauza: coș de fum amplasat sau neprotejat corespunzător față de materialele combustibile. La intervenție au participat 14 pompieri cu 4 echipaje și un echipaj SMURD. Nu au existat victime. Focul nu s-a extins în vecini.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE 3: JAF LA O BANCA DIN BAIA MARE. DOI INDIVIZI CU PISTOLUL AU AMENINTAT ANGAJATII SI AU FURAT 100.000 LEI (PREMIERA – FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

INCENDIU ÎN SATU MARE: Sute de miei ai unui băimărean au ars de vii. Pompierii s-au confruntat cu lipsa sursei de apă (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Cum funcționează Operațiunea BANCOMATUL și care sunt riscurile ca unele afaceri „murdare” să fie derulate de ucraineni în România. Poliția s-a autosesizat (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.