BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: O șoferiță din Satu Mare a lovit un bărbat care traversa strada Victoriei. După impact, tânara de 18 și-a parcat mașina

 Ieri, 09 noiembrie, la ora 14.30, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier pe strada Victoriei din municipiu. Martorii susțin că victima ar fi travesat șoseaua pe trecerea pentru pietoni. În raportul poliției nu se precizează clar acest lucru.

”La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către o tânără de 18 ani din județul Satu Mare, a surprins și accidentat un bărbat de 81 de ani din municipiu. Acesta se afla în calitate de pieton în traversarea părții carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto, a modificat starea locului accidentului fără acordul echipei de cercetare la fața locului, parcând mașina la o distanță de aproximativ 20 metri distanță de locul impactului.

Atât conducătoarea auto, cât și pietonul, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” a transmis IPJ Maramureș.

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști

Ieri, 09 noiembrie, la ora 14.50, polițiștii din Sighetu Marmației au oprit pentru control, un autoturism condus pe strada Căprioarei din municipiu.

La volan a fost identificat un bărbat de 45 de ani din județul Dolj. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru  care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Tot ieri, la ora 19.35, polițiștii băimăreni au oprit pentru control un autoturism condus pe bulevardul Regele Mihai I din municipiu, care, în urma efectuării unui viraj la stânga, a încălcat marcajul dublu continuu.

          La volan a fost identificat un bărbat de 30 de ani din Baia Mare, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere reținut în vederea anulării.

De asemenea, autovehiculul condus de bărbat avea autorizație de circulație provizorie expirată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Acțiunile polițiștilor Rutieri

          Ieri, 09 noiembrie, în intervalul orar 10.00-14.00, polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe linia verificării legalității transportului de mărfuri și persoane, pe D.N. 18 Mara – Sighetu Marmației, D.N. 19 Sighetu Marmației – Remeți și D.J. 186 Vadu Izei – Săcel.

          În cadrul acțiunii au fost verificate 107 autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 60.955 de lei.

          Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a două permise de conducere și a trei certificate de înmatriculare.

          De asemenea, polițiștii din Dragomirești și din cadrul Secției 2 Bogdan Vodă, împreună cu reprezentanții R.A.R. Maramureș, au organizat o acţiune preventivă pentru identificarea şi sancționarea celor care încalcă prevederile legale, axate în principal pe linia controlului tehnic al autovehiculelor participante la trafic.

          În cadrul acțiunii au fost verificate 24 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.655 de lei.

          Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a șapte certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

LACRIMI ŞI DURERE ÎN ZONA CUPROM: Micuţa Estera a fost înmormântată. Criminalul încă de negăsit (VIDEO)

Vasile Dale

TÂLHĂRIE ÎN BAIA MARE: Un tânăr din Berchezoaia a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a furat poşeta unei bătrâne

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Casa unor tineri proaspăt căsătoriți a ars ca o torță la Budești (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

mo noiembrie 11, 2023 at 8:07 am

noh ce sa faci..conducatori de la sate..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.