BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Surse: Primarul Cătălin Cherecheș va fi audiat în dosarul socrilor (VIDEO)

Primarul Cherecheș urmează să fie audiat de procurori în cazul mitei cu care soacra sa plănuia să-l scape de închisoare, potrivit surselor apropiate anchetei.

Edilul din Baia Mare susține că este nevinovat și că nu a avut habar de intenția soacrei care a vrut să o mituiască pe una dintre judecătoarele care vor da o decizie în cazul său.

Cherecheș este mulțumit că judecătoarea a fost păstrată în completul care judecă dosarul său de corupție. Între timp, socrii săi au contestat măsura arestării preventive. 

Primarul Cherecheș urmează să fie audiat de procurori în cazul mitei cu care soacra sa plănuia să-l scape de închisoare, potrivit surselor apropiate anchetei.

Edilul din Baia Mare susține că este nevinovat și că nu a avut habar de intenția soacrei care a vrut să o mituiască pe una dintre judecătoarele care vor da o decizie în cazul său.

Contestația va fi judecată la Curtea de Apel din Târgu Mureș, însă deocamdată nu a fost fixat un termen de judecată.

De anchetă nu a scăpat nici soția primarului, cea care este acum cercetată pentru complicitate la dare de mită. 

Edilul își va afla sentința în dosarul în care este acuzat de luare de mită, pe 24 noiembrie. 

Sursa știri: antena3CNN.ro.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ȘCOALA SĂLBATICĂ: SIGHET – Un elev i-a bătut cu un baston telescopic pe un coleg, un părinte și pe dirigintele clasei. Totul s-a petrecut în Liceul tehnologic „Forestier”

Vasile Dale

DISPARIȚIE: Un adolescent din Maramureș a dispărut fără urmă dintr-un camping din Eforie Nord (FOTO)

Redactie

ACTUALIZARE 2 – EXCLUSIVITATE: Haos la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș. 9 polițiști săltați de DGA. Acuzații de luare de mită în mod repetat

Redactie

2 mesaje

Jonglatul cu sume uriaşe de bani, tradiţie în familia Cherecheş: cum ar fi scos din ţară 1,5 milioane de euro. Primarul şi mama acestuia, audiaţi astăzi la DNA? – Stiri din Maramures noiembrie 13, 2023 at 8:53 am

[…] Surse: Primarul Cătălin Cherecheș va fi audiat în dosarul socrilor (VIDEO) baia marecherecheșdosar mităjudecătoare mitămaramureșprimar cherecheșstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
dan noiembrie 13, 2023 at 1:01 pm

Ce spuneti de scenariul in care judecatoarea nu se compromite, ba chiar da dovada de probitate profesionala, pentru ca denunta influenta, dar este recuzata si va fi inlocuita, caz in care un nou judecator va studia dosarele si se va depasi termenul de prescriptie. E un alt fel de ajutor, in care nimeni nu greseste si se respecta legea.
E un joc frumos, nu-i asa? De ce n-ar fi? Incercarea de mituire fara finalizare se pedepseste usor, cu prescriptie, asa ca toate vor duce spre un Craciun fericit.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.