Sport

Victorie meritată împotriva unei candidate la promovare! Fotbal Feminin Baia Mare – AFC Hermannstadt 2-1 (0-0)

Victorie superbă a fetelor noastre în fața echipei Hermannstadt care are ca obiectiv promovarea în liga 1, iar înaintea acestui meci aveau cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din campionat (golaveraj de invidiat: 30-4 in 6 etape).

După o primă repriză destul de echilibrată, în care portarul oaspetelor a avut o serie de intervenții miraculoase, 0-0 la pauză, jucătoarele antrenate de Dani Lupuți au început să pună o presiune mai mare pe adversare şi în min. 58 Georgiana Marița a reuşit deschiderea scorului: 1-0. După alte 12 minute de dominare băimăreană, Dariana Szalay finalizează cu un şut frumos o fază în care apărarea oaspetelor a fost făcută „şah-mat”: 2-0 min. 70. După doar 2 minute, la o fază care nu anunța nimic, arbitrul acordă destul de uşor o lovitură de la 11 metri pentru Hermannstadt şi scorul devine 2-1 (min. 72). Până la final, echipa noastră ratează mai multe ocazii în urma unor scheme exersate la antrenamente astfel încât jocul se termină cu doar 2-1.

Felicitări tuturor jucătoarelor care azi au făcut un meci mare şi au învins o echipă cu un buget mult mai mare ca şi al nostru şi care doreşte să promoveze în prima divizie a țării.

Fotbal Feminin Baia Mare: Florina Cosma – Cristina Rus, Lorena Puja, Camelia Daneliuc, Diana Butuza – Alexandra Buftea (căpitan), Larisa Olar, Andreea Gulin, Georgiana Marița – Anamaria Samok, Dariana Szalay. Rezerve: Amelia Dumitraş – Maria Danciu, Cristina Maroşan, Georgiana Pâtcă, Daria Asuajan. Antrenor: Dani Lupuți.

În ultima etapă din acest tur de campionat, echipa noastră va juca în deplasare la Athletic CS United Bihor, duminică 19 noiembrie de la ora 11:00.

Te-ar putea interesa si

MINIFOTBAL: Sâmbătă, la Şomcuta mare, are loc ediţia a doua a Cupei „IȘI”

Redactie

POE PODIUMUL NAŢIONAL LA JUDO: Jandarmii maramureșeni continuă tradiția rezultatelor excepționale

Redactie

PERFORMANŢĂ: Jandarm maramureşean, multiplu campion la șah

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.