BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VREME REA: Cod portocaliu de ninsori și viscol – Ninge abundent pe DN17C în pasul Dealul Ștefăniței (VIDEO)

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe avertizări cod portocaliu de ninsori și viscol în mai multe județe din țară. Alertele vizează zonele de munte și sunt valabile până la ora 10.00.

În zona DN17 C pasul Ștefăniței care leagă județul Bistrița Năsăud (Romuli) de județul Maramureș (Săcel) ninge abundent. Este zăpadă pe partea carosabilă astfel că șoferii sunt sfătuiți să aibă montate cauciucurile de iarnă.

Pe DN18 în pasul Prislop s-a intervenit cu un echipaj care a împrăștiat patru tone de material antiderapant în zona de vârf a pasului.

Zona de munte a județului Covasna, Vrancea, Buzău: Intensificări puternice ale vântului care vor depăși la rafală 80-90 km/h, viscolind ninsoarea și reducând vizibilitatea sub 50 metri.

Zona de munte a județului Covasna, respectiv zona de munte a localităților: Întorsura Buzăului, Ozun, Sânzieni, Sita Buzăului, Ghelința, Bățani, Cernat, Brețcu, Turia, Barcani, Ojdula, Vâlcele, Boroșneu Mare, Bodoc, Ghidfalău, Belin, Dobârlău, Reci, Hăghig, Micfalău, Bixad, Poian, Aita Mare, Mereni, Malnaș, Moacșa, Estelnic, Comandău.

Se vor semnala : intensificări puternice ale vântului care vor depăși la rafală 80-90 km/h, viscolind ninsoarea şi reducand vizibilitatea sub 50 m.

În zona : Zona de munte a județului Vrancea , respectiv zona de munte a localităților: Nereju, Tulnici, Vrâncioaia, Soveja, Nistorești, Vintileasca, Jitia, Spulber.

Se vor semnala : intensificări puternice ale vântului care vor depăși la rafală 90…120 km/h.

În zona : Zona de munte a județului Buzău , respectiv zona de munte a localităților: Nehoiu, Lopătari, Gura Teghii, Chiojdu, Siriu, Mânzălești, Bisoca, Brăești, Colți, Bozioru, Chiliile.

Se vor semnala : intensificări puternice ale vântului care vor depăși la rafală 90…120 km/h.

Te-ar putea interesa si

Festivalul Interjudețean HORA LA PRISLOP, ediția 51

Vasile Dale

ULMENI: Accident de muncă soldat cu decesul unui sătmărean

Vasile Dale

CAVNIC: Jandarmeria Montană va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la Serbările Lenkerului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.