BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO: Un muncitor din Deseşti, care lucra la faţada Mănăstirii Bobota, a căzut în gol de pe o schelă. A fost transportat la Oradea cu elicopterul SMURD

Pompierii militari sălăjeni au intervenit în această dimineață, în jurul orei 07.30 în localitatea Bobota, pentru a salva o persoană căzută în gol de pe o schelă situată în incinta Mănăstirii ”Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” Bobota. La locul evenimentului, s-au deplasat echipaje din cadrul Punctului de Lucru Sărmășag, Detașamentului Zalău și elicopterul SMURD de la Jibou.

Persoana de sex masculin (aproximativ 42 de ani), a fost găsită inconștientă pe o schelă ce se afla la înălțimea de 4 m, fiind căzută de la înălțimea de 6 m.

Având în vedere poziția victimei și rănile suferite de aceasta în urma căderii, complexitatea misiunii a fost una ridicată, fiind necesară utilizarea autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime.

Ulterior, elicopterul SMURD a preluat pacientul și l-a transportat la o unitate medicală din Oradea.

Victima este din comuna Deseşti, judeţul Maramureş.

Sursa sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA IEŞIREA DIN TÂRGU LĂPUŞ: Doi poliţişti morţi, o poliţistă în comă – actualizare

Redactie

În prezența a 4000 de liberali maramureșeni, alături de liderii naționali și regionali ai partidului, PNL Maramureș și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Percheziţii de amploare în Baia Mare la traficanţii de droguri. Țineau ”marfa” ascunsă prin cotețele porcilor și ale găinilor. S-au găsit și câini de luptă (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.