BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO: Un muncitor din Deseşti, care lucra la faţada Mănăstirii Bobota, a căzut în gol de pe o schelă. A fost transportat la Oradea cu elicopterul SMURD

Pompierii militari sălăjeni au intervenit în această dimineață, în jurul orei 07.30 în localitatea Bobota, pentru a salva o persoană căzută în gol de pe o schelă situată în incinta Mănăstirii ”Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” Bobota. La locul evenimentului, s-au deplasat echipaje din cadrul Punctului de Lucru Sărmășag, Detașamentului Zalău și elicopterul SMURD de la Jibou.

Persoana de sex masculin (aproximativ 42 de ani), a fost găsită inconștientă pe o schelă ce se afla la înălțimea de 4 m, fiind căzută de la înălțimea de 6 m.

Având în vedere poziția victimei și rănile suferite de aceasta în urma căderii, complexitatea misiunii a fost una ridicată, fiind necesară utilizarea autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime.

Ulterior, elicopterul SMURD a preluat pacientul și l-a transportat la o unitate medicală din Oradea.

Victima este din comuna Deseşti, judeţul Maramureş.

Sursa sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

ATENTIE BAIMARENI! Situație incredibilă la o benzinărie din Baia Mare. La pompa de benzină ar curge motorină

Vasile Dale

Tineri umiliți de ”barosanul” cu aere de ”manager” de la Carrefour Baia Mare. Mall-urile din Baia Mare ”copiază” capitala la năravurile proaste (CITITORI)

Vasile Dale

Reacţia unui scoţian care a ajuns la Festivalul Medieval de la Sighetu Marmaţiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.