BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: MOMENT EMOȚIONANT – O femeie și-a luat adio de la iubit înainte de a intra în arestul Poliției. ”Florineeeeee… o să vin în vizită!”

Momente emoționante ieri după amiază la arestul Poliției Maramureș. O băimăreancă și-a luat rămas bun de la iubitul ei înainte ca acesta să fie dus după gratii pentru următoarele 30 de zile.

”Florineeeeee…. o să vin în vizită la tine!” a strigat femeia. Iubitul acesteia, dar și celălalt bărbat arestat, au ridicat mâinile pentru a-și lua ”la revedere” de la femeie.

Practic cei doi infractori au intrat prin efracție în perioada 27 octombrie – 7 noiembrie 2023 în incinta unei foste brutării de pe strada Horia din Baia Mare. Din interior bărbații au sustras bunuri în valoare de 14.000 de lei. Băimăreanii în vârstă de 40 ani respectiv 36 ani au fost reținuți pentru 24 ore iar ieri judecătorii băimăreni au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 14 noiembrie, doi bărbați în vârstă de 36 și 40 de ani din Baia Mare care erau reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii băimăreni, s-a stabilit faptul că, la data de 7 noiembrie a.c., cei doi ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei clădiri nelocuite de pe strada Horea, prin spargerea sistemelor de închidere tip lacăt și prin forțarea ușilor de acces, de unde au sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 14.000 de lei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și recuperarea întregului prejudiciu cauzat. Cei doi bărbați au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Ce spune instanța

PREDA N. NICOLAE FLORINInculpat
ROSTAŞ V. VASILEInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 4952/P/2023 din data de 14.11.2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 1 lit. d şi alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor:

– P N F, .., pe o durată de 30 zile, începând cu data de 14.11.2023 până în 13.12.2023 inclusiv, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prev. și ped. de art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. d Cod Penal, cu aplicarea art. 77 lit. a Cod penal.

– R V, .., pe o durată de 30 zile, începând cu data de 14.11.2023 până în 13.12.2023 inclusiv, cercetat sub aspectul săvârlirii infracțiunii de furt calificat, faptă prev. de art. 228, al. 1 – art. 229 al. 1, lit. d Cod penal, cu aplicarea art. 77 lit. a Cod penal şi art. 41 al. 1 Cod penal.

Respinge solicitarea inculpatului Preda Nicolae Florin, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Respinge solicitarea inculpatului Rostaș Vasile, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Te-ar putea interesa si

Masacru la Borsa: A intrat cu Jeepul intr-o turma de oi din zona Complex Borsa. Azi l-au saltat mascatii

Vasile Dale

“PRINŢESA” ASIGURĂRILOR auto false din Baia Mare a fost “călcată” astăzi de mascaţi și procurori. 164.000 lei prejudiciu

Redactie

EXCLUSIV: Șoferul care a nenorocit doi tineri a fost reținut astăzi de polițiștii maramureșeni și dus în arestul IPJ Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.