BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: A sosit bradul băimărenilor: ”știrb, chel și strâmb”. Cherecheș ”se plânge” pe facebook: ”Ne-au furat în acest an sărbătoarea orașului, dar nu ne pot fura Crăciunul!”

Orașele importante din România au început pregătirile pentru Crăciun. La Brașov spre exemplu, miercuri seara a fost desfășurare impresionantă de forțe în Piața Sfatului pentru a fi montat bradul de Crăciun: are 73 de ani și 26 de metri înălţimea iniţială. Acum are undeva 23 şi jumătate. Zeci de brașoveni curioși au asistat la momentul aducerii și montării bradului în mijlocul Pieţei Sfatului, iar spiritul și emoția sărbătorilor de iarnă i-a cuprins pe cei prezenți.

În Baia Mare, bradul a ajuns ieri după amiază. A fost folosit un trailer pentru transport și o macara pentru a fi ridicat şi montat. Dacă la Brașov oamenii au asistat la acest moment, în Baia Mare întreg momentul s-a desfășurat într-un anonimat total. Băimărenii aveau probabil alte lucruri mai importante de făcut. Probabil ora aducerii a fost prost aleasă de cei din Primăria Municipiului Baia Mare pentru că oamenii erau încă la serviciu.

Odată montat bradul în Centru Vechi au apărut și primele reacții: ”e strâmb, e golaș, e chel, e știrb! Sunt doar câteva din reacțiile băimărenilor pe rețelele de socializare. La Brașov în schimb, avem un brad superb care a fost special ales de studenții și profesorii de la Facultatea de Silvicultură. Anul acesta, tema împodobirii bradului de Crăciun de la Brașov și a luminilor de sărbători va fi „Clasic și elegant”.

În Baia Mare în schimb nu s-a anunțat nicio temă. De fapt nimeni nu a anunțat absolut nimic. E drept, aseară edilul Cherecheș a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care ”se plânge” că băimărenilor le-a fost furată ”sărbătoarea orașului”. O tâmpenie și o minciună gogonată pe care absolut nimeni nu o mai crede.

”Ne-au furat în acest an sărbătoarea orașului, dar nu ne pot fura Crăciunul! Oricât de multe personaje similare celebrului Grinch al lui Dr. Seuss ar circula în orașul nostru, ascunse sub imaginea falsă de oameni preocupați de bunăstarea comunității, nu ne vor putea fura bucuria de a fi împreună de sărbători” a scris Cherecheș, printre lacrimi, în social-media.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Coliziune între Șomcuta Mare și Satulung, condamnaţi pentru infracțiuni la regimul rutier

Redactie

Deputatul Adrian TODORAN: Programul de guvernare al PMP are aproximativ 200 de proiecte și măsuri pentru dezvoltarea României

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Politician, ales al cetățenilor din Cupșeni, prins în FLAGRANT la furat lemn. A luat securea și l-a amenințat pe pădurar

Vasile Dale

3 mesaje

mo noiembrie 16, 2023 at 10:49 am

” Băimărenii avea probabil alte lucruri mai importante de făcut” – „aveau” te rog nu ma zgaria pe creier!

Raspunde
Bm noiembrie 16, 2023 at 1:43 pm

Probabil la fel de chel stirb si stramb era si cel ce l-a taiat. S-a uitat la el, si si-a spus: „da ma, asta-i un brad mandru. E demn de centrul orasului”.

Raspunde
Eu noiembrie 16, 2023 at 11:49 pm

Bine-i ăla ce aveți cu bradul ăla ???? dacă i-a dat ordin la bade SIMION să-și lege caii la ștraf și să meargă să caute un brad pt orașul nostru , el săracu fără să comenteze nimănui a executat ordinul , și-a tras cizmele de gumă plin de tină și-a legat caii de ștraf a băgat oiaga de pălincă în jeb și pînă a ajuns la destinația brazilor a avut o aloolemie de peste 0,80 mg/l în aerul expirat ( deci a fost bat ) ce brad ați vrut voi să aducă ???? , numai asta , știrb , chel , și strâmb , el a executat ordinul , nu el este de vină , este de vină cel care l-a trimis ! 🙂 lasă că bunâi aia noi …na dă-i pace 🙂

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.