BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: SIGHET – Cal chinuit de animale cu față umană pe str. Titu Maiorescu. Primăria a depus plângere penală împotriva autorilor

Un caz deosebit de grav s-a petrecut în municipiul Sighetu Marmației în urmă cu câteva zile. Câțiva dobitoci, că nu-i putem numi altfel, au chinuit un cal până la epuizare, forțându-l prin violență extremă să tracteze o autoutilitară înmatriculată în județul Satu Mare. Totul s-a petrecut pe stradă Titu Maiorescu, stradă nou asfaltată.

În urma acestei „distracții”, în asfaltul proaspăt turnat au rămas impregnate urmele de potcoave ale bietului cal, fapt ce demonstrează brutalitatea cu care și-au bătut joc de bietul cal bărbații din imaginile de mai jos.

Pe lângă că sunt inumani, protagoniștii s-au și filmat și și-au postat prostia pe rețeaua de socializare TikTok.

În urma apariției acestor imagini în spațiul public, primarul municipiului Sighetu Marmației a depus o plângere scrisă la Poliția municipiului Sighetu Marmației împotriva protagoniștilor pentru acte de cruzime sau tortură față de animale și distrugere (asfaltul proaspăt turnat fiind parțial distrus).

Suntem curioși cât de repede se vor mișca cei din Poliția municipiului Sighet în derularea acestei anchete. Sperăm ca protagoniștii din filmare să nu mai vadă lumina zilei decât de după gratii pentru o bună perioadă de timp.

Sursa știrii: www.sighet247.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Alex ”Need For Speed” va fi cercetat în stare de libertate. A stat 24 de ore în beciul poliției

Vasile Dale

CURTEA DE APEL CLUJ: Agent de poliție din Maramureș, medic de gardă și asistent medical condamnați la închisoare

Redactie

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: Proiecte de zeci de milioane de euro în Vișeu de Sus realizate și implementate de primarul Vasile Coman!

Vasile Dale

2 mesaje

Anamaria noiembrie 17, 2023 at 10:45 pm

Speram sa fie pedepsit…pus si el sa traga in jug…rusine unor oameni ce le fac bietelor animale!

Raspunde
dan noiembrie 21, 2023 at 11:19 am

DE CE PRIMARIA SI NU POLITIA A SESIZAT CAZUL?
De aceea oamenii nu cred in organele (ca imi vine sa spun atfel) de ordine. Apar doar la sesizarea cetatenilor si cind nu ploua.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.