BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTIMĂ ORĂ: Curierul din Viile Apei a fost găsit. Nu s-a găsit niciun leu din cei 150.000 lei

Polițiștii din Maramureș au dat de urma tânărului în vârstă de 21 ani care a fost reclamat că a dispărut cu încasările de Black Friday ale unei firme de curierat. Este vorba de aproximativ 150.000 de lei (30.000 de euro).

Conform informațiilor noastre se pare că suspectul s-ar fi întors singur acasă și în acel moment moment polițiștii l-au ridicat. A fost dus la audieri însă s refuzat să spună ce a făcut în tot acest timp. Totodată a refuzat și să spună unde sunt banii sau ce a făcut cu ei.

Un singur lucru ar fi spus polițiștilor: și anume că ar fi lăsat banii în autoutilitara cu care a distribuit coletele în zona municipiului Sighet. Numai că în această mașină nu s-a găsit niciun leu.

Există și informații care încă nu au fost confirmat de anchetatori conform cărora în tot timpul în care era căutat el ar fi fost de fapt ascuns în locuința părintească.

Polițiștii au fost lăsați să intre în casă de mama tânărului abia astăzi dimineață. Aceasta ar fi spus că nu știe unde este tânărului și nici nu a auzit strigătele și bătăile în ușă ale polițiștilor până în acel moment. Și asta deoarece ar fi dormit.

în actualizare

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Polițiștii maghiari în misiune comuna cu Poliția Maramureș, la Ocna Șugatag – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un autotren a intrat într-o casă în Şomcuta Mare – ACTUALIZARE VIDEO

Vasile Dale

BLIDARI: Un bătrân a făcut în pădure un AVC. A fost coborât de salvamontişti

Redactie

2 mesaje

Calin noiembrie 21, 2023 at 6:40 pm

Păcanelele e viata mea !!! 2-3 ani cu suspendare , și e gata de ” munca ” din nou !!!

Raspunde
EXCLUSIV: Curierul a CLACAT și a spus unde sunt cei 150.000 de lei! Cheltuiese 800 de lei – Stiri din Maramures noiembrie 21, 2023 at 9:40 pm

[…] ULTIMĂ ORĂ: Curierul din Viile Apei a fost găsit. Nu s-a găsit niciun leu din cei 150.000 leiEXCLUSIV: Un tânăr din Viile Apei a dispărut cu toate încasările unei firme de curierat – 150.000 de lei curiermaramureșpolitieseinistiri baia marestiri maramuresviile apeiDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.