BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Bărbat reținut și încătușat de polițiștii băimăreni, după o urmărire în trafic

Ieri, 22 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare derulau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza municipiului, pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

În jurul orei 17.50, la intersecția bulevardelor Unirii cu Republicii, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism cu număr de înmatriculare străin.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului care și-a continuat deplasarea pe bulevardul Republicii,  apoi a virat pe str. Vasile Alecsandri, unde și-a continuat deplasarea pe străduțele din spatele blocurilor, până în zona unor garaje unde a abandonat autoturismul și a început să alerge, fiind interceptat și imobilizat de polițiști.

Din verificările efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat, pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe iar autoturismul figurează înmatriculat în România.

În cauză s-au întocmit acte de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat și s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a băimăreanului în vârstă de 37 de ani.

Credit foto: Cătălin Luca

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV CITITORI: Scene de agresiune maximă în Baia Mare: Mascaţii IPJ Maramureş bat şi în timpul liber. Vezi reacția Poliției

Vasile Dale

VIOLENŢA ÎN FAMILIE: Un nou ordin de protecţie emis de poliţişti pe numele unui soţ agresiv din Vişeu de Sus

Vasile Dale

PROTECŢIA CONSUMATORILOR ÎN ACŢIUNE: Comerciantul care a amestecat aluatul pentru plăcinte cu bormașina a fost amendat cu 30.000 de lei

Vasile Dale

1 mesaj

mo noiembrie 23, 2023 at 5:26 pm

valorile locale…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.