BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Al doilea televizor furat de pe terasa unui restaurant din Baia Mare. Totul a fost filmat

În noaptea de 21/22 noiembrie 2023 de pe terasa unui restaurant din Baia Mare a fost furat un televizor în valoarea de aproximativ 2000 de lei. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în restaurant.

Pe imaginile video se vede un tânăr care intră pe terasă, se uită în dreapta și stânga, apoi se duce spre televizor ce era amplasat pe perete. Îl desprinde, îl pune în cârcă și pleacă liniștit.

Administratorii restaurantului au sesizat poliția despre furt. Când au văzut imaginile polițiștii au și recunoscut făptașul, el fiind un client ”fidel” al acestora. Nu a fost prins până acum.

De pe aceeși terasă la sfârșitul lunii august un alt hoț a furat un alt televizor în valoare de 3000 lei. Cel furat azinoapte fusese cumpărat în 12 septembrie de administratori pentru a-l înlocui pe cel furat la sfârșit de august.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ALCOOLUL NU IARTĂ NICI PE BICICLETĂ: O FEMEIE DIN SEINI S-A URCAT BEATĂ PE BICICLETĂ, ŞI-A PIERDUT ECHILIBRUL ŞI A CĂZUT ÎN DRUM

Vasile Dale

Premieră: E OFICIAL – Partida Rromilor are candidat la funcția de consilier al Municipiului Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: ASUAJU DE SUS – Au WC-ul în fundul curții dar primarul le ”trage” cea mai scumpă capelă mortuară din România: aproape 200.000 de euro

Vasile Dale

1 mesaj

Vasile noiembrie 23, 2023 at 12:20 pm

S-o fi descurcat săracul? Văd că avea o mână ocupată cu punga de prenadez

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.