BREAKING NEWSRecomandate

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: Un bărbat din Bozânta Mare a fost arestat preventiv după ce și-a bătut soția

Polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost solicitați să intervină, în urma unei sesizări prin apel de urgență, la un scandal în familie, produs în localitatea Bozânta Mare.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, constatându-se faptul că, în seara precedentă, o femeie în vârstă de 44 de ani din Bozânta Mare, ar fi fost agresată fizic de soțul acesteia, un bărbat de 46 de ani.

În continuarea cercetărilor efectuate și în baza constatărilor preliminare ale specialiștilor în medicina legală, față de bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar apoi, Judecătoria Baia Mare a emis mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Polițiștii încurajează victimele violenței domestice să sesizeze poliția ori de câte ori se simt în pericol, fie prin Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, fie prin plângere scrisă.

Ce spune Instanța

MIHUŢ G. ILIEInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 5084/P/2023 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile a inculpatului MIHUŢ ILIE, pentru săvârşirea infracţiunii de violență in familie, prev. de art. 199 alin. 1 rap. la art. 193 alin. 2 şi alin. 2 ind. 1 lit. d Cod penal.

Respinge solicitarea formulată de inculpat, prin apărătorul desemnat din oficiu, de a se dispune măsura preventivă a controlului judiciar. Inculpatul a contestat măsura arestului preventiv.

Te-ar putea interesa si

APAR ACCIDENTELE: Mașină distrusă pe bulevardul Republicii, o persoană rănită (VIDEO) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Biciclist lovit de o maşină la intrarea în Recea – ACTUALIZARE

Redactie

FOTO / VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: Răzbunare mafiotă sau pur teribilism? Un autoturism distrus cu ciocanul pe strada Păltinișului din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.