BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Iarnă în toată regula. Haos pe DN 18, în Pasul Gutâi – actualizare

Ninge abundent în Maramureș. E haos pe DN18 în pasul Gutâi. Drumul care leagă municipiul Baia Mare și municipiul Sighetu Marmației nu a fost curățat, dar mai multe autotrenuri au rămas înțepenite pe serpentinele din munte.

Șoferii spun că nu au văzut utilaje de deszăpezire acționând în zonă. Maramureșul este sub cod galben și portocaliu de ninsori abundente.

Polițiștii maramureșeni sunt acum la urcare pe munte și nu permit mașinilor de mare tonaj să treacă pasul fără a avea lanțuri montate pe cauciucuri.

Azi vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. La munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă. Izolat, la munte, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări locale cu viteze la rafală în general de 55…65 km/h, la munte 60…80 km/h, iar în zona înalta de 90…100 km/h viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 6 grade iar cele minime între -2 și 1 grad.

ACTUALIZARE

DN 17/C este blocat din cauza drumarilor care nu au acționat cu sare.

Drumul Săcel – Dealul Ştefăniţei a fost blocat circa 30 până au sosit autoutilitara care a acționat cu sare, de la km 66 pana la vârf km 65+100 m.

Pasul Gutâi

DJ 184 Cavnic

Te-ar putea interesa si

FĂRĂ NICI O JENĂ – Taximetrist surprins în timp ce își face nevoile în râul Săsar (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

INCREDIBIL: 323 dosare a scos din Parchetul Sighetu Marmației grefierul instituției. A fost trimis în judecată pentru comiterea a 5 infracțiuni

Redactie

RUTIERE: Accident rutier cu părăsirea locului la Şomcuta Mare, tânăr reținut pentru conducerea unui vehicul cu permisul suspendat în Baia Sprie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.