Important

Expoziție de sculptură și pictură ”Centrul Artistic Baia Mare în forme, culori și tradiții”

Consiliul Județean Maramureș, prin Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», și Consiliul Județean Timiș, prin Muzeul Satului Bănățean Timișoara, împreună cu Muzeul Național al Țăranului Român București, vernisează expoziția itinerantă de sculptură și pictură ”Centrul Artistic Baia Mare în forme, culori și tradiții”.

Evenimentul are loc marți, 28 noiembrie 2023, ora 13:00, în Sala Expozițională Pavilionară – corp B parter din cadrul Muzeului Satului Bănățean Timișoara și se desfășoară în contextul anului 2023, an în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii.

Expoziția, care poate fi vizitată până în 28 februarie 2024, propune vizitatorilor o experiență de neuitat, aceștia putând pătrunde în universul artei plastice, o lume aparte, plină de forme, culori și bogată în semnificații estetice.

Operele expuse de Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» fac parte integrantă a patrimoniului instituției și poartă semnăturile unor artiști recunoscuți la nivel internațional: Mihai Olos și Vida Gheza.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI ÎN TRAFIC: Dosare penale întocmite de polițiștii băimăreni și din Seini

Redactie

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii băimăreni pe numele unui bărbat care şi-a agresat concubina

Redactie

EXERCIȚIU ISU MARAMUREŞ: Incendiu la etajul trei al Spitalului Judeţean localizat și lichidat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.