BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – Cherecheș a fugit din Baia Mare cu mașina secretarei Georgiana. Șoferul, un taximetrist din Baia Mare

www.vasiledale.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE filmul plecării primarului Cătălin Cherecheș din sediul Primăriei Baia Mare în noaptea de 23/24 noiembrie 2023. Totul s-a întâmplat în jurul orei 3.00.

Cherecheș i-a spus unui taximetrist să îl ducă acasă cu mașina secretarei.

”Eu nu l-am dus cu taxiul, l-am dus cu altă mașină. Nu a fost programat absolut nimic, ca să merg încolo. A fost totul spontan. S-a întâmplat exact… Eu nu am știut ce se întâmplă și așa mai departe.

Eu nu am știut unde merge omul sau că vrea să plece sau ce vrea să facă. Eu nu veau să dau declarații pentru că o să fie o sută de mii de minciuni și nu vreau ca lumea să mă arate pe mine cu degetul pe stradă.

Vreau să fiu neutru în toată faza asta. Am dat declarații la Poliție, tot ce am avut de dat, și asta este! Nu l-am luat de acasă. L-am luat din altă parte. Am explicat la Poliție exact traseul și tot ce s-a întâmplat”, a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, șoferul care l-a dus la Satu Mare pe Cătălin Cherecheș.

”A apărut el în fugă și a zis du-te!”

”Nu m-a sunat, ne-am întâlnit personal. Eram la Primărie. A mers acasă și pe mine m-a trimis într-o parte de unde știam că trebuie să iau pe altcineva. Și a apărut el în fugă și a zis du-te!

L-am lăsat la stația de taxiuri. A fost un Duster vișiuniu, atâta tot. În rest, nimica. Nici firmă, nici indicativ, nici număr de înmatriculare, nimic, Nu am vrut să ajut pe nimeni cu absolut nimic. S-a întâmplat totul fără să îmi dau seama. Mi-am dat seama târziu deja” este mărturia șoferulul, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

Noi am sunat-o și pe secretara primarului Cherecheș pentru a-i cere un punct de vedere însă aceasta ne-a spus doar atât: ”Îmi pare rău, nu pot acum”! Am fi dorit să o întrebăm dacă știa că autoturismul dânsei va fi folosit pentru fuga edilului din România.

Totodată vă mai spunem și faptul că din Satu Mare, Cherecheș a fost preluat de un autoturism Dacia Duster, inscriptionat cu o firmă privată de ridesharing, de culoare maro înmatriculat în județul Maramureș. Așadar, toate indiciile duc spre o plănuire atentă a primarului de a fugi din România.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Ce firmă funerară să alegeți în cazul unui deces în Baia Mare?

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Trei autospeciale de Poliție au alimentat la pompa de benzină MOTORINĂ. Portarul Minaur-ului a pățit la fel. OPC Maramureș a mers în control (actualizare)

Vasile Dale

Barbatul din Craciunesti care a agresat un copil de 10 ani, retinut si pentru viol

Vasile Dale

1 mesaj

Fagmilia boc noiembrie 27, 2023 at 7:32 pm

Avînd în vedere că avem un stat eșuat,politicieni și instituții de căcat, le-a dat clasă. Bravo lui.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.