BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

EVENIMENT în LEORDINA: Concert de colinde ”Acasă de Crăciun!”

Primăria și Consiliul Local Leordina, Școala Gimnazială nr. 1 Leordina și Parohia Ortodoxă Leordina vă invită să participați la un concert extraordina de colinde ”Acasă de Crăciun!”.

Evenimentul va avea loc duminică 10 decembrie 2023 cu începere de la ora 17.00 și se va desfășura în curtea Școlii Generale Nr. 1 Leordina.

Va fi un eveniment la care vor susține concerte: Corul de Copii al Școlii Gimnaziale nr. 1 Leordina coordonați de prof Viorica Ban, Ansamblul Tileguța Petrova – coregraf Tudor Duli Babici; Ansamblul Folcloric Codrișorul Leordina – coregraf Tudor Duli Babici.

Invitați speciali: Olivia Irina, Andreea Rus, Denis Năsui ”Cu Denis prin Maramureș”, Silvia Timiș și Georgiana Cocârcă.

„Acest proiect l-am inceput cu gândul de aduce întreaga comunitate sub aceeași „umbrelă”, preț de câteva ore. Să uităm de invidii, dușmănii și diferențe sociale. Sunt mulțumit de reacția pozitivă a locuitorilor comunei Leordina, cât și de mobilizarea exemplară a multor consăteni care locuiesc în străinătate. Acest eveniment a fost organizat doar din contribuțiile personale ale acestor oameni minunați. Sunt mândru că fac parte din această comunitate. Cele mai deosebite mulțumiri trebuie să le aduc artiștilor care au acceptat să facă parte din acest proiect: Silvia Timiș, Andreea Rus, Georgiana Cocârcă, Olivia Irina și nu în ultimul rând bunului meu prieten Denis Năsui (cu Denis prin Maramureș). Mii de mulțumiri și vouă, leordenilor! Este evenimentul vostru!” ne-a declarat Raul Ban, organizator eveniment.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Bărbatul prins în Petrova cu două grenade rusești în autoturism a fost condamnat la 4 ani de pușcărie

Vasile Dale

FOTO CITITORI: Focar de infecție într-un apartament situat pe strada Grănicerilor din Baia Mare

Vasile Dale

FUG DE RĂZBOI: Încă 10 bărbați din Ucraina au trecut ilegal frontiera în România

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.